Ден на траур за убитата ученичка Симона в Сливен

  • 09 ноември 2015 06:58

  • 2334
  • 1
Ден на траур за убитата ученичка Симона в Сливен
© Булфото

9 ноември е обявен за ден на траур в община Сливен. Черните знамена ще бъдат спуснати заради трагичната смърт на 15-годишната Симона, убита на 6 ноември.

Траурът отменя всички тържествени събития, насрочени за 9 ноември, когато трябваше да се състоят церемониите по встъпване в длъжност на новоизбрания кмет на Сливен Стефан Радев и полагането на клетва на общинските съветници.

Областният управител Димитър Сяров насрочи събитията за вторник - 10 ноември.

15-годишната Симона бе убита пред училището си в петък от 28-годишния Димитър Иванов, който я наръга с нож.

Убиецът се простреля с газов пистолет, рани и още двама души - психоложката на училището и свой връстник. Тримата бяха приети в болница.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2334 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Истината!

2015.11.10 | 16:36

1
БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ! НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ! Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 до 7000 евро (да не говорим ако участвате в проекти). За професори заплатите започват oт 7000 до около 15 000 (за ръководители на големи проекти). Вие сте мозъците на България! Дори да имате семейства, тръгвайте с тях! ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГАВРА С ТОВА “ПРАВИТЕЛСТВО” и Боко Тиквата!.

Добави коментар

Водещи новини