Нели Куцкова: На тъмно и в последния момент направиха промените в Закона за МВР

  • 06 ноември 2015 08:29

  • 1827
  • 0
Нели Куцкова: На тъмно и в последния момент направиха промените в Закона за МВР
©

Съдиите не могат да коментират политическата обстановка в страната, напомни в студиото на "Здравей, България" по Нова телевизия говорителят на Съюза на съдиите Нели Куцкова.

Тя съобщи, че от една страна са против действията на полицаите, защото с блокадите, които правят в градове в цяла България, пречат на хората, но от друга страна ги подкрепят, защото точно, когато те са били най - ангажирани по край изборите на тъмно се променя бюджета за тяхното ведомство. Куцковва напомни, че всички осъзнават в колко тежко финансово положение в държавата.

"По същия начин беше направен опит и нашият закон да се промени, което е абсолютно противоконституционно. В това отношение ние споделяме възмущението на полицаите. Какво стои зад тези протести обаче не мога да кажа”, поясни Куцкова.


"Въпреки приказките колко милиарди са влезли в бюджета, сега реформи се правят като се взимат пари от едно перо  и се слага в друго перо. Какво означава, че държавата е в тежко състояние и няма възможности. Тогава да попитаме какво става с икономиката през изминалата година”, коментира Татяна Буруджиева.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1827 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини