Днес е последен ден за зелена карта

  • 03 ноември 2015 07:36

  • 1373
  • 0
Днес е последен ден за зелена карта
©

Устремилите се към американската мечта могат да подават кандидатурите си в лотарията за „зелена карта” до утре в 12 ч. Източно стандартно време или 19 ч. българско време, пише в. "Монитор".

В електронен формуляр се въвеждат трите имена, адрес и телефон за връзка, основни данни за съпруг/а и деца. Той е на адрес в интернет www.dvlottery.state.gov. Там могат да се намерят и всички указания за правилното попълване на формуляра.

Важно е да се знае, че е достатъчно формулярът да се попълни и изпрати в мрежата само веднъж. Ако го изпращате няколко пъти, не само че няма да увеличите шансовете си, но и ще бъдете дисквалифицирани. При попълване на електронния формуляр участниците получават официален номер за потвърждение на регистрацията си, който трябва да запазят до 30 септември 2017 г.

Щастливците, избрани случайно от компютъра да продължат участието си в лотарията, ще трябва да проверят сайта на лотарията след 3 май 2016 г. От посолството на САЩ припомнят, че до спечелилите няма да бъдат изпращани съобщения по електронна или обикновена поща. Освен това не се извършва плащане към трета страна в процеса по кандидатстване за виза от лотарията за зелена карта. Единственото плащане е самата такса за виза, която се плаща в Посолството на САЩ, посочват от дипломатическата мисия.

Който успее да вземе в крайна сметка картата, ще може да замине и легално да се установи в Америка през 2017 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
1373 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини