МВР-Ловеч с нов директор

  • 23 октомври 2015 15:30

  • 1708
  • 1
МВР-Ловеч с нов директор
©

Заместник-главният секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев представи пред служителите на областната дирекция на МВР в Ловеч старши комисар Иван Пепелджийски - досегашен заместник-началник на отдел "Противодействие на криминалната престъпност" при СДВР, който със заповед на министъра на вътрешните работи е назначен на поста директор на ОД на МВР-Ловеч.

Това съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

Главен комисар Георги Арабаджиев е пожелал воля и успех при реализиране на провежданите реформи и с решения на професионално ниво да се внесе нова атмосфера в работата на служителите от ОДМВР - Ловеч.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1708 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Защо бе идиоти !?!

2015.10.24 | 09:01

1
Минчо, кмете, докога ще ти търпим безобразията!?! Като гледам безочието ти да се кандидатираш пак за кмет, ми се доповръща! Кога ще има светофар на възлови кръстовища, като пред ХЕИ и под авто и ЖП гарата на "Кусев" и "3 март", кога бе идиотино!?! Вчера станах свидетел на поредната катастрофа за КОЙ ли път! Замисли се бе чукундур. Не ти ли стига, че изгони хората от града, а ми и малко останалите ли искаш да избиеш!?! Добре, че смениха топ-ченгето поне!

Добави коментар

Водещи новини