Езичници се обявиха против разграбването на имоти и земи от православието и исляма

  • 01 октомври 2015 09:06

  • 1766
  • 3
Езичници се обявиха против разграбването на имоти и земи от православието и исляма
©

Николай Въжаров и Христо Бойчев коментираха в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия религиозна общност, наречена "Обединени езически вероизповедания".

Две години отне, регистрирането на това вероизповедание, съобщи Въжаров.

Вероизповеданието е учредено като отговор на опитите на депутати да дадат със закон на Българската православна църква и Главното мюфтийство право на собственост върху храмове и паметници на културата - музеи, които някога са били джамии, преди това православни църкви, а още по-рано - езически светилища.

За "Здравей България" Въжаров и Бойчев заявиха, че вероизповеданието се е появило, за да спре разграбването на имоти и земи от православието и исляма.

Десислава Станева
1766 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Венцислав

2017.07.30 | 16:26

3
Ти си необразована лека жена която избива комплекси на тема езичници! Дори не знаеш що е то езичник, а симпатизираш на този вид индивиди!!!
Коста

2017.07.30 | 16:26

1
Палячовци, не знаят за какво говорят и какви са последиците!
Ваня

2017.07.30 | 16:26

2
ТЪПАНАР СИ, КОСТА, ВЕЧЕ ТИ ГО КАЗАХ! ПРОСТАТА ТИ ТИКВА не може да схване за какво всъщност става дума....слава богу, че повечето българи не са прости като теб, иначе последиците за историята на България и нейните паметници щяха да са трагични...ГЛУПАКО:-)) БРАВО НА БОЙЧЕВ И КОМПАНИЯ, ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ЕЗИЧНИЦИТЕ И АЗ!!! СРЕЩУ ДОМОГВАНИЯТА НА МЮФТИИ И ПОПОВЕ!!

Добави коментар

Водещи новини