Полицейският синдикат с жалба до Комисията за защита от дискриминация

  • 02 ноември 2011 14:31

  • 1498
  • 2
Полицейският синдикат с жалба до Комисията за защита от дискриминация
©

От Синдикалната федерация на служителите в МВР са подали жалба до Комисията за защита от дискриминация, съобщиха от синдиката. Ответник по жалбата е министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Държавните служители в МВР не получават допълнителни възнаграждения за работа в почивни и празнични дни, работа през нощта, както и времето, в което са на разположение, посочват от синдиката, предаде бТВ. Липсва законова регламентация за това и полицаите са поставени в неравностойно положение спрямо останалите държавни служители в страната, смятат от СФСМВР.

При решение в полза на жалбоподателя, КЗД ще приложи принудителни административни мерки, може да поиска законодателни промени, да сезира съда или да наложи санкции на МВР, се посочва в съобщението.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1498 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.11.03 | 02:24

2
Ами да организират и те един проест и да се присъединят към българския народ. Досега всички гилдии почти протестираха срещу правителството и неговата лоша политика.
ug

2011.11.02 | 21:40

1
nali protestiraha nikoi nishto ne napravi i nikoi ne gi podkrepia a vsi4ki protiv tiah

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини