Столична община: Проблем с канализацията, а не ремонтът, наводни "Цариградско шосе" (видео

  • 20 август 2015 17:09

  • 2689
  • 4
Столична община: Проблем с канализацията, а не ремонтът, наводни "Цариградско шосе" (видео
©

Проблем с канализацията, а не ремонтът на "Цариградско шосе", е причинил наводняването на част от булеварда в близост до кръстовището за Горубляне.

Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община за "Дневник". Вече е било разпоредено на "Софийска вода" да изпратят екипи, които да почистят колекторите, които събират дъждовната вода. От снимки във Фейсбук обаче става ясно, че след ремонта остава наводняването на крайното ляво платно на булеварда малко след светофара на Горубляне, при шоурума на "Киа". Явно и след рехабилитацията обратният наклон е запазен и опасната локва отново е факт. Потъналото във вода "Цариградско шосе" е една от най-дискутираните теми във фейсбук. Появиха се коментари от рода на "Цариградско море", честит ни първи етап от канала София - Панчарево и други.

По-късно от пресцентъра изпратиха и официално съобщение, което публикуваме без редакция:

Екипи на звеното по Аварийно спасителна дейност на Столичната община отстранява завиряване по бул. "Цариградско шосе" преди светофара на кв. " Горубляне". Завиряването се е образувало се вследствие на интензивния дъжд. Столичната община е изискала от фирма "Софийска вода" АД да изпрати екипи на място и да предприемат мерки за почистване на дъждовната канализация.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2689 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
BOIKOOOOOOOO KURVOOOOOOOO

2015.08.23 | 21:27

4
BOIKOOOOOOOO KURVOOOOOOOOO

2015.08.20 | 21:11

3
ха ха ха какво оправдание.

2015.08.20 | 21:11

2
АРТИСТКА ФАНДЪКОВА АРТИСТКА
гошо

2015.08.20 | 21:11

1
Крадливите некадърници от ГРОБ.

Добави коментар

Водещи новини