Бащата на Илия Павлов: Не съм работил за ДС (видео)

  • 30 юли 2015 09:10

  • 2901
  • 2
Бащата на Илия Павлов: Не съм работил за ДС (видео)
© Булфото

Управниците са напипали пулса, каза бащата на Илия Павлов – Павел Найденов по ТВ 7.

"Става дума за сегашните управници", поясни гостът в студиото. "Не може да се говори срещу всеки, което и да е правителство да дойде на власт, все ще има недоволни", коментира той и заяви, че България тръгва в по-добра посока.

"Когато държавата започна приватизацията, имаше хора, които бяха готови да рискуват", каза още Найденов и посочи, че при закупуване на фабрика в Силистренско е теглил кредит. "Тогава Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от ни благодари. Бившият лидер на ДПС не е бил двигател на нашата дейност", каза още Найденов. "Синът ми не бе назначен милионер", отговори гостът в студиото на твърдения, разпространени от бившия член на ДПС – Осман Октай.

"Илия Павлов никога не се е самозабравял и никога не се е откъсвал от хората", каза Найденов за убития си през 2003 г. син. "Не мисля, че Дарина Павлова е била агент на Държавна сигурност, тя тогава е била на 19 година, много млада. Аз съм работил активно за изграждането на социализма, и не съм работил за службите", каза още Найденов по повод информацията, че той и снаха му са били сътрудници на ДС.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2901 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
никога не е късно

2016.09.20 | 07:05

2
и този трябваше да застрелят тогава.
началото на края

2016.09.20 | 07:04

1
Тези назначени господа-МИЛИОНЕРИ съсипаха една държава и съдбата на хиляди честни хора.

Добави коментар

Водещи новини