Кошлуков: Кадафи живя и умря като бандит

  • 22 октомври 2011 14:20

  • 1809
  • 2
Кошлуков: Кадафи живя и умря като бандит
© Булфото

Във времето за личен коментар в своето предаване „Факторът Кошлуков” Емил Кошлуков коментира обществените и медийните реакции след смъртта на либийския диктатор Муамар КадафиМуамар Кадафи Муамар Кадафи - Роден на 7 юни 1940 г., според версия е роден на  7 юни 1942 г. Държавен глава на Либия.

Водещият заяви, че Кадафи не само е извършил редица престъпления, сред които и неправомерния престой на българските медицински сестри в затвора, но и е държал цялата държава в затвора цели 40 години.

Кошлуков опрпедели като „смешен плач” реакцията на редица организации, които са осъдили начина, по който Кадафи е бил разстрелян, но в миналото са пропускали да изразят своите позиции когато бившият либийски ръководител „разстрелвал и убивал” , както и престъпленията извършени от други диктатори като Садам Хюсейн и терористи като Осама Бин Ладен.

Защо тези организации определят разстрелването на Кадафи като анти-хуманен акт, а неговите какви бяха – хуманни ли?, попита реторично Кошлуков. Светът е по-добър без Кадафи, заключи водещият.

Последвайте канала на

1809 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
BAB

2011.10.23 | 17:05

2
КОШЛУКОВ,КОШЛУКОВ...СДС ТЕ ИЗПРАТИ В САЩ ДА УЧИШ...ВЪРНА СЕ И ИМ СЕ "ОТБЛАГОДАРИ"...ОТИДЕ ПРИ ЦАРЯ...МАЛКО СЛЕД ТОВА СЕ СЪБРА СЪС СЕВЛИЕВСКИ В НОВА ПАРТИЯ,НО/СЕВЛИЕВСКИ СНИМАН НА ЯХТА С "ДОКТОРА"/?!?...Е! АКО НЕ БЕШЕ ПРОПИЛЯЛ ПАРИТЕ НА СДС/КАКТО И ДА Е/ ЩЕШЕ ДА СЕ НАУЧИШ КАКВО ОЗНАЧАВА САДАМ ХЮСЕИН ДА ГО НЯМА...СЕГА ЩЕШЕ ДА ОЦЕНИШ КАКВО ОЗНАЧАВА И КАДАФИ ДА ГО НЯМА...МНОГО ПРОСТО БЕ ПРОФАНЕ...:НЯМА ГИ ДЪЛГОВЕТЕ НА ТЕЗИ СТРАНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ...ТИ СИ ОХРАНЕН,НО ПИТАШ ЛИ МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ???НА КОГО СЕ СЛАГАШ В МОМЕНТА???
yoyo

2011.10.23 | 16:52

1
На умряло куче нож вади, много е смел наистина. Той и Слабаков са вечните мерудии и специалисти по всичко.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини