250 сигнала за паднали дървета постъпили във Варна

  • 18 октомври 2011 15:51

  • 1031
  • 0
250 сигнала за паднали дървета постъпили във Варна
©

Обстановката във Варна постепенно се нормализира след спирането на дъжда и отслабването на вятъра. Всички основни пътни артерии в града са отворени за движение.

Към момента непроходими са участъкът между улиците „Безименна” и „Академик Курчатов”, ул. „Девня” в района между булевардите „Република” и „Атанас Москов”, както и пешеходният подлез на Елпром. Остават затворени пътищата към Каменар, Кичево и Въглен.

Екипи на „Гражданска защита” работят по отстраняване на насъбралата се вода по малките улички и на паднали дървета и клони, за каквито има подадени над 250 сигнала. На много места има разкъсани винили на билбордове, които засега не представляват опасност и ще бъдат отстранени по-късно.

Кална маса и дървета са се срутили върху заведение на крайбрежната алея. Сигнал за свлачище е подаден за ул. „Розова долина” в квартал „Аспарухово”.

19 закъсали автомобила са били изтеглени от общински служители от понеделник вечерта насам. Повече от половината автомобили са били блокирани на улица „Девня”. Болниците и градският транспорт функционират нормално, а сметоизвозването е по график, съобщават от Община Варна.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1031 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини