Лов на вещици правим, заяви Бриго Аспарухов

  • 11 март 2015 08:40

  • 1718
  • 5
Лов на вещици правим, заяви Бриго Аспарухов
©

Сериозно изпитание е това за системата. Така ген. Бриго Аспарухов коментира оставките в МВР и ДАНС.

У нас все още се води една битка за завладяване на тези специални институции и за използване МВР за разни други цели. Всички партии се стремят да имат своето влияние в тези институции. Вървим по много сложен път на преход, който не е завършил, на мнение е Аспарухов.

Лов на вещици правим, категоричен бе той.

Последната изява на Вучков даде едно твърде приемливо за мен обяснения защо е напуснал и за мен това звучеше много правдоподобно. На негов гръб се извършиха маса спекулации, продължи с коментара си генералът.

Според него Лазаров е бил успешен главен секретар. Не е важно кой ще застане зад ДАНС, смята Бриго Аспарухов. По думите му законите са водещи и независимо кой ще застане зад тези институции, политическите субекти у нас трябва да се научат да гледат сериозно на тях.

Според Аспарухов на Бъчварова ще й бъде изключително трудно да се справи с поста на МВР шеф.
„Реформите се вършат първите 4 месеца. След това забравяш да си вдигаш телефона, забравяш за поста си", посочи генералът.

Последвайте канала на

1718 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.03.11 | 23:15

5
Не лов на вещици, а ЛОВ НА ПРЕСТЪПНИЦИ В СИСТЕМАТА НА МВР, др. Аспарухов!

2015.03.11 | 10:47

2
МРЪСНИ ДОЛНИ комунисти УМРЕТЕ МАЙКА ВИ
Иван

2015.03.11 | 23:15

4
Какво беше комунизма? Беше държавен капитализъм И двете му форми си имаха своите и предимства и недостатъци но и двете не успяха и не могат да решат проблемите на света. Вие сте като ония двойкажии които на изпит казваха:ЧОРБАДЖИИТЕ МЪЧЕЛИ НАРОДА и нищо друго Хващат го и го мъчат Като не знаете друго освен псувни МЪЛЧЕТЕ < Мълчанието не винаги е доказателство за присъствието на ум,но винаги е доказателство за отсъствието на глупост > казал го е Буаст

2015.03.11 | 23:15

3
Ама ние имаме ВЕЩИЦИ в МВР ли? Не знаех.Но според мен ВЕЩИЦИТЕ трябва да бъдат уловени и изгонени от МВР.А за съдебни дела срещо тях не смея и да си помисля.Кой се опреличава на вещица? да не би това да са бившите членове на БКП.
h

2015.03.11 | 10:47

1
Това е най- големия ТЪПАНАР, ПОМИЯР, ЧРЕВОУГОДНИК и БОКЛУК!

Добави коментар

Водещи новини