Порт Варна излиза на протест

  • 05 февруари 2015 09:45

  • 1138
  • 1
Порт Варна излиза на протест
©

От 17.00 часа на площад „Славейков“ 1 пред входа на пристанище Варна, работниците и служителите на пристанище Варна – Изток и пристанище Варна – запад ще проведат протестен митинг, съобщиха организаторите.

Решение за провеждане на митинг е взето на общо събрание. Мотивите са неоснователното уволнение, с неясни мотиви на изпълнителния директор на пристанище Варна ЕАД.

Отнемането на територии от пристанището, което ще доведе до намаляване приходите на пристанището и доходите на работниците и служителите.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1138 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ДОКЕР

2015.02.05 | 23:06

1
Сега ще разберете за какво протестират работниците в порта Заплатите им са повече от тези на депутатите, а работата която вършат е сходна с метачките в "Чистотата", но с разлика в заплащането по 10 -15 пъти В света няма по - скъпо заплатени метачи от докерите в пристанище Варна Отдавна докерите на са докери, а скъпо платени метачи, а за да станат такива са нужни между 5000 и 10000 лева на правилния човек за да те назначат на работа Е, сега като видяха, че толерантност от новите ръководители липсва и изведнъж станаха много загрижени за бъдещето на порта Защо не протестираха, когато преди две години назначиха за добре свършена работа по изборите лидера на ДПС Варна Ведат Сакалъ, който беше заснет от телевизиоен екип с организирани гласоподаватели и чувал с бюлетини за което има и образувани досъдебни производства или това беше техния чоек, правилния човек, който гарантираше интересите им ???

Добави коментар

Водещи новини