Няма да има награда за богоявленския кръст в Петрич

  • 09 януари 2015 10:52

  • 2046
  • 3
Няма да има награда за богоявленския кръст в Петрич
© Булфото Архив

След като сагата с търсенето на кръста в Петрич завърши успешно, стана ясно, че награда за намирането му няма, въпреки че беше обявена.

Светинята бе намерена от Георги Котрулев от град Петрич, който преди 2 дни намери и кръста в квартал "Дълбощница" в града.

За намирането на символа беше обявена награда за този, който го открие. Котрулев, обяви пред местното радио, че ако получи награда, той няма да я вземе за себе си, а ще я дари на дома за деца, лишени от родителска грижа в село Първомай. Вчера обаче стана ясно, че такава няма, пише 24 часа. Това предизвика възмущението на хората от квартала, които се събраха днес на мястото.

Организаторът на събитието в квартал "Шарон" - Иван Георгиев и намерилият кръста Георги Котрулев апелираха към гражданите и фирмите от град Петрич да дарят средства и да се събере сума, която Котрулев ще дари на дома за сираци.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2046 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВАЖНО!

2015.01.12 | 01:51

3
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!

2015.01.11 | 01:46

2
Попът да ни е прибрал парите и сега да гледа сеир?
x

2015.01.11 | 01:46

1
Браво на Георги - достоен човек! Добре, че не разчитаме на църквата да ни учи на морал... дето всичките са минали пред ДС....

Добави коментар

Водещи новини