Говорителят на ЦИК се оказа братовчедка на Дилма Русеф

  • 05 октомври 2011 20:36

  • 1411
  • 0
Говорителят на ЦИК се оказа братовчедка на Дилма Русеф
©

Ралица Негенцова, която всички познаваме като говорител на ЦИК, се оказа братовчедка на президента на Бразилия.

Фактът, че е втора братовчедка на Дилма Русеф, Негенцова научава от журналисти едва преди месеци, когато започва предизборната кампания на първата жена президент на Бразилия, съобщи БНТ.

"Виждате какво правят медиите. Събират от целия свят хора и установяват, че те имат роднински връзки", каза говорителят на ЦИК.

Ралица Негенцова си спомня, че в рода им са си говорили отвреме-навреме за роднините в Южна Америка, наричали ги "бразилците" и толкова.

Без връзка, без да знаят какво се случва с тях. До момента, в който българските корени на Дилма Русеф провокираха любопитството на журналистите. Така Ралица разбира, че баба й Райна е сестра с бабата на Дилма Русеф.

Ралица Негенцова, която е много земен човек, а професията й на адвокат я е научила да вярва само на фактите, признава, че е усетила някаква необяснима симпатия към Дилма Русеф още преди да разбере за кръвната им връзка. Сега тя с нетърпение чака срещата с Дилма Русеф в четвъртък, за да я усети в директното общуване.

Харесва излъчването й на интелигентна, упорита, борбена жена. Открива обаче и една женска емоционалност, която прозира дори в натоварения график на държавното й посещение у нас.

Остава й надеждата, че покрай голямата политика - един български род, разделен от времето и океана, ще възстанови човешките си връзки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1411 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини