Капон: Българите работят дълго от глад и мизерия

Смятам за безумие развозването на веществените доказателства по улиците и храстите на София. Големият проблем е политиката, която е описана в тефтерчето, а не толкова самото тефтерче. Начинът, по който се употребява властта. Може би всеки ден пребиват хора в България, но е много тежка символиката, че именно в седмицата на 10 ноември беше пребит сценаристът на "Вчера". Това каза Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност от коалиция „Десните“ по Нова телевизия.

Как се упражнява властта в България е ясно на всички. Изчезването на тефтерчетата на Златанов е случайност. Това е чисто битова кражба. Интересното е, че битовата престъпност се разраства. Страшно много дела завършват без присъда, заради изчезването на доказателства и това не трябва да ни учудва. Това каза журналистът Васил Иванов.

Доказателствата стоят забутани в едни мазета, откъдето изчезват - това не е нищо ново, посочи той.

Този случай е една закономерна случайност. Той предизвика полемика за организацията на работата в съдебната система. Този случай повдига въпроса за съхранението на доказателствата. Дали е случайно ще кажат органите. Действително е увеличена битовата престъпност. има нерешени социални проблеми. Един от важните проблеми, които се случиха е актуализацията на държавния бюджет. Това е важното, посочи д-р Иван Кокалов, заместник-председател на КНСБ.

На въпрос за коментарът на финансовия министър, че няма да има добавки към пенсиите, заради бюджетния дефицит, представителят на синдикатите посочи, че финансовият министър трябва да демонстрира твърдост. "От друга страна пенсионерите с най-ниски пенсии няма да могат да си купят лекарства и да оцелеят при една грипна епидемия", посочи Кокалов.

Капон обясни, че увеличението от по 50 лева към пенсиите са отишли за увеличението на тока. Не може държавата да не плаща осигуровките на военните и полицаите. Не може и работодателите да са заплашени със затвор, ако не плащат осигуровки. Това е искане на синдикатите. Държавата не плаща за хората си, а те се пенсионират най-рано.

Ние нямаме базисното качество на живот в България. Хората на 50 години вече са съсипани. Те работят дълго от глад и мизерия, убедена е Капон.

Пенсионната система не трябва да се прави от политици, а от експерти, категоричен е Кокалов. Смелостта за някои реформи води до деградация.

Коментари

 1. 2018.02.03 | 16:55
  не забравяйте, че вие политици , децата или най-свидното внуците ще изпаднат в това състояние да дадеш 40 г трудов стаж и да не можеш заслужено да се пенсионираш,защото все се променя възрастта и реформата , защо премахнахте точковата система и кога аз която съм на 59 г ще достигна пенсия ? г и защо неможем като хора на моята възраст от други страни които могат да се пенсионират? не забравяйте ще ви достигне немотията ,безработица и да чакате да ви се помогне /или вие си осигурихте на гърба на народа и девет поколение назад/ не ще ви достигне .....знайте
 2. 2018.02.03 | 16:53
  "Открадването" на тефтерчето е поредната лъжа, която ни се пробутва. Трябва да си малоумен, за да не прозреш дългата ръка на ДС-слугите на червените боклуци, които още от времето на уж демокрацията и до днес, си играят с бедния български народ.
  1. 2014.11.16 | 15:44
   AМА ,ТИ УМРЯ ,БЕ ДРАГИ ! ОТ ОНЯ ,СВЯТ ЛИ СЕ ОБАЖДАШ ! СЕДИ СИ МИРНО ,НА ОБЛАЧЕТО И НЕ МИ СЕ МЕСИ В РАБОТАТА !
 3. 2018.01.28 | 22:18
  Хората на 50 години вече са съсипани. Те работят дълго от глад и мизерия...и за сега се самозапалват...но от утре ще подпалят чергата и на олигархичните политици
 4. 2018.01.28 | 22:17
  На тази много и е мазен курбана Недей така да ни обиждаш та ние в БЪЛГАРИЯ работим за кеф и удоволствие какъв глад и мизерия
 5. 2018.01.28 | 22:17
  ОТКРАДНАТОТО ТЕФТЕРЧЕ НЕ Е СЛУЧАЙНОСТ. В СОФИЯЯ СЕ ДВИЖАТ ПОННЕ 500000 КОЛИ ТА ТОЧНО ТАЗИ Е ОГРАБЕНА . СЪМНИТЕЛНИ ИЗВОДИ ЗА БЮЛЕТИНИ И ТЕФТЕРИ
 6. 2014.11.19 | 18:36
  Вече няма значение кой, кой, кой.
 7. 2014.11.16 | 19:13
  Skoro zapo4va voinata ama istinskata voina deto 6te badat srinati sas zemqta celi darjavi tazi nedagava 4ove6ka rasa nqma da q bade dalgo
 8. 2014.11.16 | 18:13
  БАСИ РЕНДЕТО
 9. 2014.11.16 | 13:48
  ВАСКО,ВАСКО ,А БЕШЕ ,РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ ! СЕГА ,И ЗА ЛАЙНО,НЕ СТАВАШ !
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет