Левскарите ще получават подкрепа от депутати (видео)

  • 14 ноември 2014 12:00

  • 1716
  • 3
Левскарите ще получават подкрепа от депутати (видео)
©

Депутати от различни парламентарни групи създадоха Парламентарен фен-клуб Левски, предаде репортер на novini.bg.

Клубът е неформална общност, която продължава традицията от предишни парламенти. Обединението на народните представители има за цел да подкрепя духовно футболния и спортен клуб Левски. Почитателите на отборите изразиха своята подкрепа за спорта като средство за физическо и духовно развитие на личността в среда на приятелство, честна игра, уважение и зачитането на свободата и достойнството на всеки човек. Клубът не е административно обвързан с ФК Левски и СК Левски и управлението на клубовете, посочиха негови учредители.

Първи в клуба се записаха депутати от ГЕРБ и народният представител от Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. В обединението на почитателите влязоха и законодатели от другите представени в 43-то НС политически формации.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1716 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.11.14 | 13:38

1
Говедата ги бутат навсякъде.
Оп

2014.11.14 | 13:50

3
За първи път депутати правят фен клуб на Левски в правителството. Депутатите от БСП направиха такъв на ЦСКА в миналото правителство начело с М. Манолова, В. Сидеров, Миков и др. Сега обаче левскари правят такъв и вече ни бутат. Нямате срама!!!
БЛАГОЙ

2014.11.14 | 13:38

2
НЕ ТЪПО ПРАСЕНЦЕ, НЕ ГИ БУТАТ !ПРОСТО ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА СА ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ , А ТЪПАЦИТЕ КАТО ТЕБ И КОМУНЯГИТЕ СА ФЕНЧЕТА НА СЕПТЕМВРИЙСКО ЗНАМЕ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини