Славчо Атанасов: Пловдив се превърна в най - социалната община

  • 05 октомври 2011 14:54

  • 879
  • 0
Славчо Атанасов: Пловдив се превърна в най - социалната община
© Булфото

Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов подписа с КНСБ споразумение за сътрудничество през следващия мандат, в интерес на гражданите.

Документът е подготвен по преценка на синдикатите и е съгласуван с регионалния орган на синдиката.

Преди да подпиша с удовлетворение споразумението с КНСБ искам да кажа, че добрата оценка, която ми се дава от КНСБ е изключително важна, защото това е най-мощният синдикат в България, създаден, за да защитава интереса на хората, каза Славчо Атанасов.

През тези четири години отговорно ще заявя, че община Пловдив, като един от големите градове в България, се превърна в най-социалната община, потвърждават го фактите. Общината е с най-ниските местни данъци в страната. Винаги съм се старал да защитавам интересите на пловдивчани, когато те са били грубо накърнени, посочи Атанасов.

Той отбеляза за пореден път факта, че Пловдив е ощетен с 74 милиона лева. 21 писма е изпратил той на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и Бойко  Борисов досега, с които им напомня за парите, които държавата дължи на община Пловдив, но и досега няма отговор на писмата на кмета на втория по големина град.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
879 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини