Майката на Ана-Мария отлага гинекологичния преглед, иска среща с психолог

  • 09 октомври 2014 10:27

  • 2877
  • 0
Майката на Ана-Мария отлага гинекологичния преглед, иска среща с психолог
©

Планираният за днес преглед на малката Ана-Мария в „Пирогов“, който трябваше да направи гинеколог, се отлага. Това обяви майката на детето Радосвета Симеонова пред Нова телевизия. Тя иска първо дъщеря й да се види с психолог и помоли за консултация с д-р Хенриета Манолова, специалист психотерапевт в болница „Св.Никола“.

„Преди прегледа искам да ми предоставят списъка на специалистите, които ще участват в прегледа като ще помоля към тях да се присъединят двама мои близки лекари – анестезиолог и гинеколог. Предложиха ми прегледът да стане утре в 10:00 ч., а тъй като аз настоявам за пълна упойка, имаше вариант това да стане днес. Но след като говорих с психотерапевти, реших да се свържа с госпожа Манолова и да подготвим поне мъничко Ана за предстоящия преглед", настоя майката.

Дори да не е имало проникване, да не е имало изнасилване, фактът, че този човек е блудствал с детето ми и ще продължава да го прави с други деца, ме ужасява. Вчера се свързаха с мен мои приятели – родители на деца с различни проблеми и говорихме, че е назрял моментът, в който да станем и да покажем пробойните в системата, защото те са наистина много”, обяви Радосвета.

Вчера прокуратурата образува наказателно производство за блудство срещу неизвестен извършител.

Всички бивши преподаватели на момиченцето обаче са категорични, че твърденията Ана-Мария да е имала склонности да се саморазголва са абсурдни. „Това е най-големият страх за нас, защото аз също съм родител на такова дете. Нашите най-големи страхове са дали ще се случи това и какво се случва, когато ние не сме с децата”, коментира Ани Андонова от Асоциация „Аутизъм“.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2877 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини