Опасност от етническо напрежение има в 7 града

  • 30 септември 2011 17:02

  • 1650
  • 2
Опасност от етническо напрежение има в 7 града
© Интернет

Седем са населените места в България, в които може да възникне етническо напрежение.

Това показва анализ на полицията след размириците, избухнали в страната заради събитията в Катуница, съобщи в интервю за „Дарик" изпълняващият длъжността министър на вътрешните работи Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г..

"Имаме реална представа за потенциалните конфликти, които могат да се случат и в бъдеще, ако този проблем не потърси някакво по-отговорно решение".

Основните точки, в които може да избухне напрежение, са
София, Пловдив, Пазарджик, Велико Търново, Варна, Благоевград и Кюстендил.

Последвайте канала на

1650 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.30 | 23:48

2
WARNING, OFFTOPIC: Абе, същества от Novini.bg, къде са останалите страници с предизборни статии от предишни дати, публикувани на вашия очевидно ПроГербарски сайт? Ей, правите си какво то си искате, гербари, мюдерни. Ама да знаете, че волът рие на гърба му пада!! Май, май сте се насрали от СТРАХ, поради мнението на Народа, поради мнението на Българите за вас, мизерни, и не знаете какво да направите! И в паниката си сте изтрили стотици страници с мнениея, които са меко казано враждебни към ГЕРБ? Не ви излиза пасианса нещо?! Еми, кажете ми драги, как да ви излезе калкулацията! Ми вий не знайте ли, че срещу Природата не се рита, или поне не безнаказано!!! Вие обаче ритате! В резултат обаче сте много нервни, жалки и жлъчни, защото не сте наясно какво става! Да не би вярно полюсите на Земята да се сменят, а пък вие да не сте в правилната полярност??? Му, ха, ха, ха, гербарски тапирски питанки и мъки.

2011.09.30 | 23:48

1
"това показва анализът на полицията". Господа Българи, полицията ни анализира, анализира нашият гняв към властимеющите! Полюцията ни пази....

Добави коментар

Водещи новини