Гл. комисар Николов: Ситуацията се нормализира, но вардим Марица

  • 07 септември 2014 09:24

  • 1567
  • 4
Гл. комисар Николов: Ситуацията се нормализира, но вардим Марица
©

Ситуацията се нормализира. В същото време обаче продължава да е тежка обстановката с хората, които бяха евакуирани вчера и настанени в центрове. Липсва им храна, вода. Това е първата ни задача днес, да се погрижим за тяхното здраве.

Така директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов описа в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия положението след вчерашния порой, който отне три живота.

Вчера разговаряхме в председателя на БЧК, вече се събират средства. Реките и язовирите се наблюдават. Към момента нямаме информация за покачени нива на такива. Не очакваме нови евакуации, увери той.

Продължаваме да наблюдаваме река Марица заради прогнозите за покачване, подчерта обаче Николов. Той потвърди, че се е вдигнало нивото й тази нощ, но не е ясно дали с 50 см, както бе съобщено по-рано. По думите му сигурно е обаче, че има още 150 см до достигане на предела й.

Последвайте канала на

1567 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.09.07 | 13:25

4
ТИКВАТА е ВИНОВНА ! И ПРИРОДАТА е срещу него ! ОТКРАДНАЛ ПАРИТЕ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ЯЗОВИРИТЕ ! НЕ МОЖЕ БАНДИТ КОМУНИСТ ДА Е ПРЕМИЕР ! ГОСПОД НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ! ПРИ БИРАТА , ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ГОЛЕМИ НАКАЗАНИЯ !

2014.09.07 | 13:25

3
Дасийбемамата ТИКВАТА РАПОН БЕЙ ! За къв УЙЙ ми е премиер като мутрафона Борисов ?! Да ми увеличава тока ли ?!Да му слушам тъпотиите и да му гледам кражбите ?! Ай сиктир ! САМО СИДЕРОВ ПРЕМИЕР ! ВЪН ЕРП - тата ! РЕВИЗИЯ на ДОГОВОРИТЕ ПРОДАЖНИ ! ПУСК на АЕЦ Козлодуй ! ДАНЪК върху БОГАТАШИТЕ ФОТОВОЛТАИЦИ и ВЕТРОГЕНЕРАТОРИ !ТОКЪТ ПАДА ! СЛЕПИ ЛИ СМЕ ?!

2014.09.07 | 13:25

2
Ах, този ХААРП....колко човешки жертви взе. И никой не може да се справи с "всесилните" американци.
BBisPedal

2014.09.07 | 13:25

1
Някой да е виждал хомосексуалният Боко Тиквата с жена от 2001 година откато му дават мазната мутра по телевизията!? Не! Това не ви ли говори, че това същество е напълно сбъркано!? Как това същество от третия пол ще се защитава семейството и децата в България!?

Добави коментар

Водещи новини