Алексей Петров подклаждал размириците

  • 28 септември 2011 06:05

  • 1892
  • 3
Алексей Петров подклаждал размириците
© Булфото

Тарторът на престъпната група "Октопод" Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна се опитва да запали бунтове в цялата държава и така да предизвика суматоха. Идеята на обвиняемия престъпен бос е да използва протестите срещу Цар Киро и свитата му.

Трактора вече прави опити да вкарва групи от ултраси при иначе мирно протестиращите граждани на държавата. По този начин се опитва да предизвика ескалиране на напрежението и да се стигне до преки стълкновения между митингуващите, полицаите и ромите. Информацията беше съобщена пред „Монитор“ от високопоставен полицейски източник. Той разкри, че в неделя, денонощие след убийството на 19-годишния Ангел Петров и погромите в Катуница, Трактора се е срещнал последователно с представители на фен клубовете на „Левски” и на ЦСКА.

„Бизнес“ разговорите на Трактора били засечени от службите. Те прихванали преговори, в които Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна поискал хора от двете футболни агитки да организират под негова опека масови протести във връзка със събитията в Катуница. Както от фен клуба на „Левски”, така и от този на ЦСКА категорично отказали с аргумента, че ако излязат на улицата, това няма да бъде под политически натиск, а заради вътрешното им убеждение. Според източниците на вестника Трактора не е спрял дотук и е продължил да набира хора, които да бунят протестите и да създават напрежение между българи и роми в цялата държава.

Според запознати е възможно той да използва недоволството и на хората в интернет пространството. В понеделник във „Фейсбук“ беше създадена страница „Смърт за „цар” Киро!".

Око за око, зъб за зъб”. Групата призова всички българи на масов протест срещу клана на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от, убийството на Ангел Петров и смъртта на приятеля му Павел Толев. Недоволството е и заради факта, че Цар Киро е бил оставен 21 години безнаказано да дерибейства. Беше пуснат и списък с градове и часове за митингите, където гражданите да изразят недоволството си.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1892 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
glyposti

2014.03.02 | 05:19

3
aide sega molq vi ne prehvarlqite topkata na aleksei, ne 4e toi e sveta voda nenapita, no za sega6nata situaciq v darjavata sa vinovni nastoq6tite upravlqva6ti, tazi statiq e palna pomiq!!!

2014.03.02 | 05:18

2
Я поразмърдай граховото зърно в черепчето.Та той не е плащал данъци 20г! Какви настоящи управници те гонят?Не Бойко, а Костов му е ходил на гости...Или си просто малоумна червена бабичка плюеща по заръка на Гоце..
hihi

2014.03.02 | 05:18

1
станишев-петров-рашков-доган.комбина за винаги,това е.които не го е разбрал значи че е сляп и глух.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини