Борисов: Не политизирайте случая в Катуница

  • 24 септември 2011 18:08

  • 7823
  • 44
Борисов: Не политизирайте случая в Катуница
©

Разпоредих на главния секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет да замине за Катуница, вече пътува натам, да следи ситуацията отблизо, на място и да овладее максимално бързо заедно с всички служители на полицията по възможно най-добрия начин безредиците, които възникнаха.

Това каза за Фокус премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във връзка с напрежението в пловдивското с. Катуница. Премиерът заяви, че е в постоянна връзка с главния секретар Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет.

„Информиран съм за всяко едно действие, което предприема полицията. Това е криминален случай и всички в държавата трябва да го разглеждаме единствено и само като такъв. Призовавам всички партии и политици да се държат сериозно и да не провокират политически коментари и действия, защото това би довело до допълнително напрежение. Получавам информация, че вече определени лидери на партии, предизборни щабове правят опити да яхнат протестите на хората.

Политика на етническа основа не бива да се прави. Вярно е, че времето е изборно, но отговорните политици трябва да бъдат още по-внимателни сега. Въпроси и разсъждения от сорта чия страна трябва да се заема са несериозни в момента. МВР застава на страната на закона, без значение от това кой си е позволил да нарушава правовия ред в държавата, независимо от това дали са роми или българи”, коментира Борисов.

Последвайте канала на

7823 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар

2012.03.09 | 00:19

44
Сега защо не си на първите редове бе сине майчин. Няма ленти за рязане, няма хубави събития и ти се криеш като мишка. Страхливец си ти и интересчия долен, само като има позитивни новини, тогава се буташ из първите редове, та и без заслуги. Как да не политизираме проблема? Кой държи властта сега в МВР - Цецо гуменката. До тук се е стигнало защото до сега спахте и се крихте, а сега изведнъж ще му проверявали доходите на мазния мангал. СМЕШНИ ДУШИЦИ сте вие и жалки...на това в Бг му казват "След дъжд, качулка"
ккк

2011.10.02 | 19:45

43
Защо никой не пише че години наред този цигански боклу.к беше под чадъра на БСп и ДПС и това го правеше недосегаем? Навлизаме във времето на всякакви мръсни комунистически провокации. Комуниститеще запалят цялата страна само и само пак да докопат властта.
35 ГОДИШЕН

2011.10.02 | 09:31

5
НА ТОЯ СИН НАСРАН ЗАДНИК ПАК КОМУНИСТИТЕ МУ ВИНОВНИ . НЕ БЯХА ЛИ ЖЕЛЮ,ФИЛИП И КОСТОВ ,КОИТО НАЛОЖИХА ЗАКОНА ЗА ЖИТЕЛСТВОТО ,В РЕЗУЛТАТ НА КОЙТО ЦИГАНИ И РАЗНИ ДРУГИ ХОДЯТ КЪДЕТО СИ ИСКАТ И НИКОЙ ГЪК НЕ МОЖЕ ДА ИМ КАЖЕ. ТАКА Е ,ЗАЩОТО ТРЯБВАШЕ ДА ГЛАСУВАТ ТОГАВА ЗА СДС И ПО-КЪСНО СЪЩОТО СДС ДА РАЗКАТАЕ ДЪРЖАВАТА.

2011.10.02 | 19:45

42
boiko sega pokrovitelstva kiro.toq otkade ima tiq pari we.kradnal kradnal pone uvajavai horata i negi ubivai we.skapasan ciganin.bogatte neznaq kak dasa bogati kato sa polu4ili parite otgore bez da se potrudqt.boiko otiva6 si i ti go znae6 bratle.az nqma da glasuvam za tebe za traktora da te zatrie.
чочко

2011.10.02 | 19:44

41
Умри бе,свиньо мръсна продажна!!!!! БОЙКО - ДАНО УМРЕШ СКОРО - ПРОКЛИНАМ ТЕ ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ - ТИ СИ БОКЛУК И АНТИБЪЛГАРИН!!!!!!
AvB

2011.10.02 | 19:44

40
Боклук си Бойко.... и 100000 км магистрали и 100 спортни зали и каквото и да е пак си боклук !!!!! Кажи от къде има пари Мангал бе ?!!! Пласира ви курвите и контрабандните цигари и алкохол ! Мамицата ти мутренска .....
тиква

2011.10.02 | 19:44

39
Tука не е реч за политика а за кръвта на българите превърната във вода когато нацията загива няма място за политика нима цар Калоян с политика спря западняците при Одрин да изринат нововъздигнатата България и Иван-Асен II не набучили политиката на копие когато гърците предателски нахлуха в България при Клокотница ?С политика ли спря арабското нашествие в Европа при Константинопол Кан Тервел и опълченците на Шипка с политика спряха османлиите
Симеон

2011.10.02 | 19:43

38
Ей боклук майка ти мръсна. Малоумник. Досега трябваше да го натикате в затворя тоя престъпник бе некадърнико. Ама нали ти плаща лайняр с лайняр. Пък и ти имаш нужда от гласовете на мангалите. В началото бях готов да умра за да те защитя,сега искам ти да пукнеш още утре помияр долен. Ти си поредният предател на българската нация. Как може да го защитаващ тоя производител на дрога бе боклук. И това е само едно от малкото му престъпления. Абе Бойко срам ме е от тебе бе. Жалко,че няма да прочетеш това ама поне да не ме е толкова яд бе дупедавецо. И ти си баща,нека още днеска твоето дете да си отиде от тоя свят та да видиш какво ни е на нас родолюбците като разбрахме,че вече двама наши братя са си отишли убити заради твоето безразличие. Нека с тия пари дето си ги въртите с мангала киро и с другите отрепки НА НАЙ-МИЛОТО СИ ГРОБ ДА КУПИШ мизернико!!!
Az

2011.10.02 | 19:43

37
Бойко се насра деби мутрата сикаджийска продажна ! Като комунистите е а си има червена книжка даже ! Деби смшеника ! Само прост човек може да гласува за гроб !

2011.10.02 | 19:43

36
Хора, хайде да не кълнем дацата ! Против Бойко съм, но в случая наистина ситуацията е криминална, а не политическа ! Ако на Болен това му е удобно, вие пък какво печелите ??? Дано нещата се успокоят скоро !
Симеон

2011.10.02 | 19:42

35
Изобщо не си в час. Ти да не си от правителството. Или от новини.бг. Ние мрем без причина,а ти ми говориш за търпение. Ходи някъде другаде. Дипломацията е мъртва.

2011.10.02 | 19:41

33
Абе глупако двама са мъртви ти мечтаеш за спокойствие! Смърт за тия мангали!
AvB

2011.10.02 | 19:42

34
Най-младата майка в СВЕТА е 9 годишна .... от Сливен !!! Няма кои и как да овладее тая сган ... ако се вдигнат ще стане наистина страшно !!! Над 40 % от първокласниците през 2011 година не са от български произход ! Защо им е да се бият... след 10 години просто цар Киро ще блъсне с кола последния българин и готово....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини