Във Врачанско започва изплащането на еднократните парични помощи

  • 08 август 2014 08:31

  • 772
  • 0
Във Врачанско започва изплащането на еднократните парични помощи
©

Днес трябва да започне изплащането на еднократните помощи от 325 лева за пострадалите от наводненията в Мизия, Бяла Слатина, Крушовица и Борован.

В Мизия днес пристигат министърът на здравеопазването Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност  и главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев. Вчера в наводнения град бяха вицепремиера Йордан ХристосковЙордан Христосков Проф. д-р Йордан Атанасов Христосков е роден на 20 октомври 1951 година. Завършва ВИИ "Карл и министъра на вътрешните работи Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен. При срещата им с пострадалите от наводнението, които от дни са евакуирани в детската градина в града, стана ясно, че се подготвя изграждането на фургонно селище, в което могат да бъдат настанени. Освен фургони за живеене, то ще има и необходимите санитарни помещения.

Още два дни ще продължи отводняването на засегнатите къщи, дворове и улици в Мизия. Дезинфекцията и цялостното почистване на засегнатите квартали ще започне след окончателното отводняване на бедстващия град.

Последвайте канала на

Нора Виткова
772 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини