Московски: Въвеждаме електронните листовки през октомври

  • 10 септември 2011 19:32

  • 2538
  • 1
Московски: Въвеждаме електронните листовки през октомври
© Булфото
Електронните листовки за шофьорски изпит ще бъдат въведени през октомври, уточни транспортният министър Ивайло Московски.
 
Те ще съдържат 45, вместо сегашните 60 въпроса, и ще се проверяват от електронна система, предаде БНР.

Максималният брой точки е 97, а верните отговори ще бъдат само в системата. По този начин ще бъде ограничена възможността за манипулация на изпита, обясни министърът.

"Както се казва, който взел дотук, взел. Само хора със знание ще минават системата на точкуване, направена справедливо, по тежести, в зависимост от сложността на въпросите и не виждам абсолютно никакъв шанс от тука нататъка с разни точици, маркировки, или каквото и да е. Изключва се 100% субективното участие на изпитващия, ще се разчита единствено и само хората да имат знание и да влагат логика, решавайки тези тестове, така ще взимат книжка", заяви транспортният министър.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2538 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ДО NOVINI.BG - ПЛАТЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ!

2011.09.11 | 14:02

1
ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ВИ КАЗВАМЕ СПРЕТЕ С ТАЗИ ДОЛНА ЖУРНАЛИСТИКА! ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР БЪЛВАТЕ ПРОПАГАНДАТА НА ГЕРБ! КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПЛЮЕТЕ БСП И КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА?!?! НЯМАМЕ ЖЕЛАНИЕ ДА СВАЛЯМЕ САЙТА ВИ,НО АКО СЕ НАЛОЖИ ЩЕ ГО НАПРАВИМ! АКО УТРЕ ОТНОВО ОТРАЗЯВАТЕ НОВИНИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ЗАПОЧНЕ АТАКА СРЕЩУ САЙТА ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ОБЕКТИВЕН ЖУРНАЛИЗЪМ!!! ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ!

Добави коментар

Водещи новини