Посланикът на Либия: Ще отворим СПИН досиетата

  • 09 септември 2011 10:13

  • 934
  • 1
Посланикът на Либия: Ще отворим СПИН досиетата
© Интернет

Либия е готова да отвори и преразгледа всички документи, свързани със СПИН скандала, в който бяха въвлечени пет български медицински сестри.

Тепърва ще бъдат отворени всички досиета, за да се разбере кой е виновен за заразяването на децата от Бенгази с вируса на СПИН, каза новият посланик на Либия у нас Иса Рабия Ашур пред в "24 часа".

Малко повече от 50 милиона долара бяха опростени
от правителството на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и отидоха във фонда за обезщетение на роднините на заразените деца от Бенгази.

Готов съм да приема всеки български гражданин и представител на българска институция в посолството, каза г-н Ашур.

Либия искала да отвори нова страница в отношенията си с България и да развива връзки в социалната, културната и икономическата сфера.

Последвайте канала на

934 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЛИБИЯ

2011.09.09 | 11:40

1
Като искате да отворите нова страница г-н Ашур,то първо съд в Либия да се произнесе,че медиците са били невинни,след което ни върнете парите и обезщетете медиците за престоя им в затворите и мъченията и се извинете на българите за обидата! Пак се опитват да ни манипулират!!! 50 млн били опростени от Станишев - Добре,че не беше Борисов,че тогава медиците щяха да умрат в затвора. Борисов не дава стотинка на пенсионерите,а за живота на медиците хич нямаше да си мръдне за***ка. 50 млн дал Станишев...еми ще даде това са български граждани!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини