Бисер Петков: Не съм човек на Дянков

  • 09 септември 2011 07:47

  • 889
  • 0
Бисер Петков: Не съм човек на Дянков
©

Всички задачи, които са произтичали от последните промени в Кодекса за социално осигуряване, са изпълнени.

Това каза в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия новият управител на НОИ Бисер Петков. Институтът не е бил на автопилот през тези месеци, поясни той.

Петков заяви, че НОИ трябва да разшири набора от допълнителните информационни услуги, които предлага. "Не бих могъл да кажа в конкретика какво ще се случи, но ще работим в тази посока".

Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  поясни, че в края на годината ще стане ясно дали има грешни прогнози за бюджета на НОИ, но добави, че е факт, че има изоставане в първите шест месеца на годината.

"Усилията на НОИ и на НАП е да се направи всичко възможно дефицитът да се свие", заяви Петков.

Той каза още, че ще залага на професионализма в работата на служителите на НОИ и всеки, който допринася за института ще има работа в него.

"Върху мен не е оказван политически натиск и не очаквам да има такъв", уточни Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. . Той бе категоричен, че не е човек на някой и отношенията му със Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи са чисто професионални.

Последвайте канала на

Десислава Станева
889 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини