Борисов с поръчка до министри

  • 08 септември 2011 21:11

  • 2056
  • 9
Борисов с поръчка до министри
© Булфото

Убеден съм, че ако дадем малко повече пари в детско-юношеските школи, в следващите години ще израснат и още по-добри момчета. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който се включи в благотворителен мач за деца, лишени от родителската грижа на Националния стадион.

Срещата завърши с резултат 1:0 в полза на отбора на премиера. Попадението бе дело на Христо Стоичков в 20-ата минута на второто полувреме. В самия край на първата част, премиерът бе съборен в наказателното поле и реферът Антон Генов даде дузпа. Любо Пенев обаче пропусна от „бялата точка”.

На победителите бе връчена купа от кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Днес на Дянков и на Нейков им казах да търсят инструмент да дадем на детско-юношеските отбори, да израсне едно поколение след три-четири години. Дадох им пример с Уругвай, да видят там какво направиха с футбола, коментира министър-председателят.

Според премиера е нужен характер във футбола. Той посочи, че националният отбор на България по футбол не е играл по-лошо нито от Англия, нито от Швейцария по време на двата двубоя.

В швейцарския отбор все едно гледах Косово или Албания. Толкова натурализирани футболисти имат. Нищо различно не показаха, просто повече шанс, заяви той.

По думите на премиера – националният селекционер Лотар МатеусЛотар Матеус Лотар Херберт Матеус е германски футболен треньор и един от най-успешните германски футболисти е трябвало да присъства на днешния мач и да е сред звездите.
В отговор на коментарите, че липсва държавна политика във футбола, Борисов посочи: Ами да върнем отборите в МВР, в Министерство на отбраната, транспорта и държавата да се занимава пак с футбола.

Каква е държавната политика в Барселона, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед? Да не би Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. да ходи на сър Алекс да му реди отбора или да му прави стадиона? Какво значи да си футболен бос – държавата да ти даде пари ти да отидеш в ложата, това ли значи? Въпреки всичко ние сме поели ангажимент парите от стадион „Юнак” сега отиват на борсата, като излезе, ще го дадем, каза Борисов.

Премиерът отдели време да даде автографи на феновете.

Последвайте канала на

2056 9

Коментари 9

Добави коментар
vanko76

2011.09.09 | 21:14

8
Абе говедо народа ти гладува вече от както си ти на власт той футбол,ще ми развивал глупендер дано скоро паднеш от мутро.

2011.09.09 | 21:23

9
Ванко от Пловдив беше пичага, дето курвите му направиха хотел, тоя гладен миндил vanko76 кой е що не са застреля, ами името Ванко петни???

2011.09.09 | 09:26

4
duhai be bastOn, kato si gladen QJ MU HUQ be !

2011.09.09 | 09:26

3
evala za to4nite dumi.
Баи баи

2011.09.09 | 21:13

6
Гадните комунисти ебаха маиката на дьржавата .. Бат Боико не е виновен че ви народа е мьрзелив !!

2011.09.09 | 21:13

7
da umresh tramvai da te rezje bokluk
Къв ти футбол

2011.09.09 | 09:32

5
БОЙКООО ДЕЦАТА НИ СА ГЛАДНИ И НЕ ИМ СЕ ИГРАЕ!!! ДЕЦАТА НИ РАБОТЯТ КАТО СЕРВИТЬОРИ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА,ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ ЗА АВТОБУС ДО УЧИЛИЩЕ.СТИГА НИ ЗАМАЗВА ОЧИТЕ С ЛА*НА! НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ФУТБОЛ,А ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ХЛЯБ НА МАСАТА.
smetko

2011.09.09 | 07:24

2
Докога държавата ще дава за детско-юношките школи. Да не би да съм инвеститор там и да получавам дивидент. Има си призиденти на клуба да се оправят. Или те са от обкражението на бате ви Бойко. Тука има няколко индивида който пишат така сякаш са излезнали от лудницата в Карлуково. Пълна неадекватност за това което става в страната. Дадоха 2 мил. лева на БНТ да предава нашето безхаберно първенство. Сега дайте и на тези мазни призиденти пари да развиват футбол а ще видите какво ще стане. Всичко това идва от нас данъкоплатците. Просто някой ги е подгонила шизифренията яко.
kinesiotapebg.eu

2011.09.09 | 07:24

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини