Сестрата на убитата Пламена е под полицейска закрила

  • 22 април 2014 19:23

  • 3376
  • 2
Сестрата на убитата Пламена е под полицейска закрила
©

4-годишната сестричка на трагично загиналата Пламена от Русе остава под полицейска закрила. Тя е изведена от семейното жилище в неделя, след сигнал за смъртта на по-голямото дете. Предстои малкото момиченце да бъде настанено в приемно семейство или социална услуга. Все още няма инфорамация биологичната майка да е посикала попечителство над 4-годишната Десислава.

Двете деца са живеели с баща си и втората му жена. Тяхната майка е напуснала съпруга си преди 3 години, когато е предоставила грижата на тях на другия родител.

Срещу 38-годишният баща е повдиогнато обвинение за убийство на собственото си дете. 7-годишната първокласничка е починала след тежък побой на Великден в семейното жилище в блок “Мура”. Прокуратурата ще поиска постоянна мярка за задържане на русенеца. Според обвинението той може да получи доживотен затвор или до 20 години зад решетките.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3376 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FiFo

2014.04.27 | 12:11

1
V sibir da blaska kamani maika mu i izrod ili go daite na naroda na ploshtada da go ubiem s kamani!
Драгунов

2014.04.27 | 12:11

2
А какво да правим с тези, които но докараха до това дередже. Син баща си да убива, баща децата си , цялата нация е зомбирана. Призовавам ви да спрем да се опомним кои сме, какво сме. Защо се увълчихме така един срещу други. Мисията и гена на българина е съвсем друг. Еврейската демокрация това ни докара. Помислете братя и сестри българи, докато имаме все още дори и малък шанс да променим съдбата си. Ако започнем да мислим позитивно, дори и в черните ни дни ще можем да се справим. Бъдещето е в нашите ръце, нека ние да решаваме нашето бъдеще, а не някой друг.

Добави коментар

Водещи новини