-
20 април 2014 14:53
- 4481
- 1
От рано сутринта в Хасково традиционните за празника агнета се върят на шиш. За да се изпече близо 25-килограмовото агне са необходими поне 5 часа.
На село Вълче Поле обаче предпочитат агнешкото да приготвят на пещ. Месото се овкусява със сол, черен и червен пипер, като се добавя и джоджен, толкова разкриха местните майстори, цитирани от Булфото.
Великденското агне се пече във фурната близо 4 часа.
Галерия от снимки вижте ТУК
Последвайте канала на
Свързани новини
Коментари 1
ДобавиДобави коментар
Водещи новини
Росен Костурков се отказва от политиката
27 април 202413:42
Искрен Арабаджиев (ПП-ДБ): Смятаме, че Борисов е зависим от Пеевски
27 април 202410:15
Настимир Ананиев: Росен Желязков наруши много правила
27 април 202410:03
Камбарев: Делян Пеевски и Бойко Борисов намират хора, които просто да употребят
27 април 202411:59
Екатерина Захариева: ПП-ДБ късат всяка възможност за разговори след изборите
27 април 202410:54
Летни гуми или не?
27 април 202411:44
Колко ще ни струва Великден тази година?
27 април 202409:35
Откриха боеприпас в София
27 април 202410:43
Защо най-често посягаме към чашката?
27 април 202408:55
2014.04.21 | 10:56