-
20 април 2014 14:53
- 4511
- 1
От рано сутринта в Хасково традиционните за празника агнета се върят на шиш. За да се изпече близо 25-килограмовото агне са необходими поне 5 часа.
На село Вълче Поле обаче предпочитат агнешкото да приготвят на пещ. Месото се овкусява със сол, черен и червен пипер, като се добавя и джоджен, толкова разкриха местните майстори, цитирани от Булфото.
Великденското агне се пече във фурната близо 4 часа.
Галерия от снимки вижте ТУК
Последвайте канала на
Свързани новини
Илиан Илиев: Ще има няколко промени, трябва да сме агресивни
Италия надви Белгия с дебютен гол и се класира за елиминациите на Лигата на нациите
Англия взе реванш от Гърция и излезе на върха, Къртис Джоунс с мечтан дебют
Изумителен вратар отчая "петлите" на полупразния "Стад дьо Франс"
Десподов: Нямам проблем да оставя топката и друг да изпълнява дузпа
Този път Везенков не сбърка от фала и донесе пета поредна победа на Олимпиакос в Евролигата
Коментари 1
ДобавиДобави коментар
Водещи новини
Божидар Божанов: ГЕРБ изглеждат дезориентирани, отказват да направят разговор за правителство
14 ноември 202418:41
Станислав Анастасов от "ДПС-Ново начало": Изборите бяха честни
14 ноември 202418:08
СГС отхвърли молба на Биршен Ибрямова за запазване на името "Алианс за права и свободи"
14 ноември 202419:38
Психиатърът д-р Николай Михайлов: Невъзможно е Борисов да подпише декларацията за санитарния кордон
14 ноември 202418:49
ГДБОП задържа двама на паркинг в София, докато си предават 17 кг кокаин
14 ноември 202418:54
Почина единият от шофьорите от катастрофата край Мусина
14 ноември 202419:10
Одеса отново е атакувана с дронове, в града отекна силен взрив
14 ноември 202422:42
Мелания Тръмп няма да се върне в Белия дом?
14 ноември 202418:47
Пълнолуние в Телец - избухват страсти, но и емоционално напрежение
14 ноември 202419:34
2014.04.21 | 10:56