-
20 април 2014 14:53
- 4512
- 1
От рано сутринта в Хасково традиционните за празника агнета се върят на шиш. За да се изпече близо 25-килограмовото агне са необходими поне 5 часа.
На село Вълче Поле обаче предпочитат агнешкото да приготвят на пещ. Месото се овкусява със сол, черен и червен пипер, като се добавя и джоджен, толкова разкриха местните майстори, цитирани от Булфото.
Великденското агне се пече във фурната близо 4 часа.
Галерия от снимки вижте ТУК
Последвайте канала на
Свързани новини
Левски се завърна на победния път с успех над Локомотив (София)
На почивката: Милан 0:0 Ювентус
Генчев коментира слуховете за Уелтон, наставникът на "сините" обяви върху какво трябва да наблегне отборът
Манчестър Сити 0:2 Тотнъм, втори гол на Мадисън
Ботев (Пд) се завърна на "Колежа" с победа
Кипър иска да открадне Везенков за Европейското
Коментари 1
ДобавиДобави коментар
Водещи новини
"Продължаваме Промяната" иска срещата с ГЕРБ да е пред медиите
23 ноември 202417:52
Асен Василев изброи на ГЕРБ условията, при които могат да започнат каквито и да било разговори
23 ноември 202417:46
Александър Симидчиев от "Да, България" за офертата на ГЕРБ: Принципи преди имена
23 ноември 202420:06
Румен Христов, ГЕРБ-СДС: Засега държим Бойко Борисов да бъде премиер
23 ноември 202418:11
Киселова: Мандат на ГЕРБ с кандидат за премиер г-н Борисов не е приемлив за "БСП-Обединена левица"
23 ноември 202418:46
Павела Митова, ИТН: Не гарантираме, че Силви Кирилов няма да бъде служебен премиер
23 ноември 202418:07
Тодор Тагарев: Няма как тази война да стигне до приемлив изход, ако Западът не помогне на Украйна по-съществено
23 ноември 202419:39
Рибата в Черно море изчезва
23 ноември 202419:21
Защо американците избраха Доналд Тръмп за президент?
23 ноември 202417:10
2014.04.21 | 10:56