Ева вика духа на Гого

  • 04 април 2014 08:10

  • 2030
  • 1
Ева вика духа на Гого
©

Ева Найденова извика духа на починалия си съпруг Гого, пише в. "Всеки ден". Вдовицата на баса от "Тоника" е посетила столична ясновидка, която срещу 100 лева се свързала с отвъдното и направила контакт между покойника и опечалената му съпруга.

След смъртта а Гого съпругата му нееднократно го сънувала и в сънищата си тя разговаряла с него. Нощните видения на певицата продължавали в рамките на няколко минути, които внезапно били прекъсвани от събуждането й. Именно поради тази причина Ева преценила, че между нея и Гого има много недоизказани неща, заради което потърсила услугите на добра контактьорка с отвъдното.

В свободните си следобеди изпълнителката от "Тоника" посещавала столична ясновидка, работеща в дома си в кв. "Люлин". Според мнозината й клиенти контактьорката успешно викала духове и с помощта на висшите сили тя проговаряла с името на мъртвеца. Сеансът й струва 100 лева, но според всички минали през апартамента й високата цена си заслужава.

Вдовицата не иска да споделя с никому за какво си е говорила с Гого, но била повече от доволна от проведените сеанси.

"Милата! Съвсем се е смахнала след смъртта на Гого. Ходи само по гледачки, внушила си е, че Диомов и Ваня Косотва са направили магия на покойния и мъж", коментират от естрадното съсловие.

Последвайте канала на

Novini.bg
2030 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бай Киро

2014.04.04 | 20:19

1
Разговаряла е с демон, който се преправя на Гого. Не забравяйте, че сатана е "баща на лъжата"!

Добави коментар

Водещи новини