Сашо Диков: Само позьори има в ГДБОП (видео)

03 април 2014 07:58

Сашо Диков: Само позьори има в ГДБОП (видео)
©
4707 2

„Само позьори има в ГДБОП“, заяви в студиото на сутрешния блок н Нова телевизия журналистът Сашо Диков. Думите му бяха по повод това, че виновникът за инцидента с неговата кола не е разкрит.

Причина за темата бе това, че вчера отново бе подпалена колата на журналистката от БТВ Генка Шикерова. Припомняме ви, че автомобилът й бе запален малко след полунощ пред дома й.

Ани Цолова нарече случилото се като брутално, защото Генка е бременна в 6 месец. „Само тя си знае какво й е, независимо че се държи мъжки“, каза Диков.

„МВР служи единствено за покровителстване на контрабандни канали“, заяви от своя страна журналистът Иван Бедров.

Сашо Диков пък попита къде е сега Станимир Флоров и добави, че когато Цветлин Йовчев твърди, че МВР е бардак, трябва да се подкрепи.

В студиото на „Здравей, България“ гост бе и журналистът Васил Иванов. Припомняме ви, че неговият апартамент бе взривен преди години. Той също съобщи, че случаят не е разкрит. По думите му и той, и ДАНС подозират виновника, но нищо не се прави от органите на реда.

„Всяка държава си има мафия, а в България мафията си има държава“, каза още Бедров.

Десислава Станева
4707 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари (2)

Добави коментар

2014.04.03 | 21:59

269302
Правилно е казал. Всички са позьори в тази държава. Огледайте се около вас, ще видите лъскави коли а собствениците се натискат в малки панелки с Баби и Майки.
bond

2014.04.03 | 21:39

269251
bedrov e platen ot vsiakade

Добави коментар

Водещи новини