Калин Георгиев ще присъства на българо - американско военнополицейско учение

  • 29 август 2011 16:27

  • 999
  • 1
Калин Георгиев ще присъства на българо - американско военнополицейско учение
© Булфото

Главният секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет ще присъства на съвместно българо-американско военнополицейско учение „Бдителен страж 2011”.

То ще се проведе утре, 30 август в Ново село.

Военнополицейско обезпечаване на сигурността на района, ескорт на ВИП лица от взвод „Военна полиция” с участието на военнослужещи от САЩ; използване на високоскоростна радиостанция HARRIS при предаване на данни в реално време; възстановяване на реда при групово нарушаване на обществения ред, съвместно със Специализирани полицейски сили – МВР; евакуация на ВИП лица от сграда; въоръжено нападение срещу ескорт на ВИП лица са от тактическите действия, които ще бъдат демонстрирани в рамките на учението.

Последвайте канала на

Десислава Станева
999 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гоце

2011.08.29 | 18:45

1
„българо-американско военнополицейско“ новина: Бай Иван спечели Волво от ТОТО-то. уточнение: не е спечелил, а го е блъснала пред ТОТо-то и не е Волво, а Волга.. Това по-скоро ми прилича на състезание на частни охранителни фирми, а не на военно, нито на полицейско учение. Къде се е чуло и видяло освен в България военните да правят VIP ескорт, освен на Гоце ест. Защото НСО е военизирана структура на пряко почнинение на Гоце..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини