“Топлофикация София” пусна наказателни бригади

  • 07 март 2014 17:10

  • 2778
  • 5
“Топлофикация София” пусна наказателни бригади
©

“Топлофикация София” е започнала акция по събиране на дългове. Екипи посещават абонати в домовете им, за да искат да си платят сметките за парно, алармираха клиенти на дружеството, пише "Репортер".

„Трима души позвъниха на вратата и заявиха, че имам три неплатени сметки за парно, които трябва да платя веднага”, разказа потърпевш потребител. Те настояли клиентът да каже дата, на която ще плати задълженията си и дори поискали да се подпише на някакъв документ, че на тази дата ще плати определената сума.

Подобни масови акции за издирване на длъжници са правени и в квартал „Младост”, разказаха клиенти на столичното парно. Абонати са притеснявани дори за две неплатени сметки, оплакаха се те.

Това са наши служители, признаха от „Топлофикация София”. Ние не работим с такива фирми, уточни говорителят на дружеството Елизабет Павлова. По думите й подобни акции са целогодишни, като дружеството си търси парите при две неплатени сметки за парно, както е предвидено в Общите условия.

Абонатите трябва да знаят, че не трябва да дават пари на ръка. Всички задължения към „Топлофикация” се плащат на касите.

Освен на място служители на дружеството звънят и по телефона на длъжниците. Само от май миналата година до декември са събрани 17 млн. лева от напомняне по телефона, призна говорителят на „Топлофикация”.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2778 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
КАЛЕВ

2014.03.10 | 14:06

5
топлофикация = ВИС2 ?

2014.03.10 | 14:06

4
Решението е -- колективен иск за упражняване на рекет и нарушаване на правата на човека!
LSSAH

2014.03.10 | 12:25

1
Всички видяхме какво стана с последния колективен иск.Ще ни мачкат до дупка тия и ония-не го ли разбрахте....

2014.03.10 | 14:06

3
Няма по лъжлива фирма от топлофикация само смучат от народа май трябва наново да има протести срещу монопола наречен Топлофикация!
ГАДНО ПАРНО

2014.03.10 | 14:05

2
ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ ОЖЕНИ И ДА СЕ РАЗВЕДЕ, КОГАТО ПОИСКА, НО НИКОГА , ЦЯЛ ЖИВОТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ. ИСКАТ ДА ПЛАЩАМЕ УСЛУГА, КОЯТО НИЕ НЕ ПОЛЗВАМЕ - ТО НЕ БЕШЕ ТОРМОЗ, ТО НЕ БЕШЕ РЕКЕТ. КЪДЕ Е И КАКВО СТАНА С ВАЛЬО ТОПЛОТО - ОКРАДЕ ПАРИТЕ НА СТОЛИЧАНИ , ЖИВЯ КАТО ЯНУКОВИЧ - И НЯМА НИКАКВО ПРАВОСЪДИЕ! КОГАТО ТОЙ И ДРУГИТЕ КАТО НЕГО ВЪРНАТ ПАРИТЕ ОТ КРАЖБИТЕ - ТОГАВА МОЖЕ ДА ТРЪГНАТ ПАРНАДЖИИ ДА РЕКЕТИРАТ ХОРАТА. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗПРАВИМ СРЕЩУ РЕКЕТЬОРИТЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯТА.

Добави коментар

Водещи новини