Предизборни игри

  • 29 август 2011 08:14

  • 1343
  • 0
Предизборни игри
© Булфото

Колко са жителите на село Габър? Кой регистрира хора като жители на селото? Кметът на селото Димитър Трънков набеждава за главен инициатор на регистрацията лидерът на опозицията. Той самият обаче е регистрирал незаконно 18 души, които нямат постоянна адресна регистрация в селото, съобщи Btv.

Ударна е адресната регистрация в селото. Оказва се, че от всяка политическа партия си регистрира близките, за да гласуват за предстоящите избори. Регистрирани са масово на адреса на кмета и на брат му. Хора идват от Ловеч, Кюстендил и Пловдив. Очаква се от прокуратурата да повдигнат обвинение на кмета, проверките й продължават.

По въпроса как управляващите ще преборят изборната търговия говори в сутрешния блок на Btv съпредседателят на парламентарната група на партия ГЕРБ Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после. След приемането на закона за уседналост, малко прехвърляне имаше в краткия период от 8 дни, когато президентът беше върнал закона за преразглеждане.

До 23 юни беше срокът за регистрация за гласуване, каза още тя.

Относно слогана на ГЕРБ, в който присъства думата "градим", Фидосова посочи, че той е продължение на предишния слоган на партията и не каза предварително дали Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще е кандидатът на партията за президент.

"Ние ще сме партията, която първа ще обяви кандидат-президентска двойка", каза Фидосова. Тя уточни, че останалите партии все още не са казали кои са кандидатите им за вицепрезиденти и подчерта, че на 4 септември ГЕРБ ще посочи имената на своите двама кандидати.

Последвайте канала на

1343 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини