Омбудсманът: Една година само разединяваме хората у нас

  • 03 март 2014 08:18

  • 1222
  • 3
Омбудсманът: Една година само разединяваме хората у нас
© Булфото

„От една година не правим нищо друго освен да разединяваме хората. Протестиращи-контрапротестиращи, интелигентни-неинтелигентни“, заяви в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия омбудсманът Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет.

Според него ситуацията у нас е абсурдна.

Относно ветото на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Пенчев заяви, че ако то бъде отхвърлено, ще стане малко комична обстановката. „Депутатите могат да отхвърлят предложението на президента, но не могат да отхвърлят референдум, подкрепен от 500 хил. души“, каза той.

Константин Пенчев коментира и ситуацията в Украйна. По думите му, обстановката там е критична. „Става въпрос за възможна война на около 500 км от нас и то с една от великите сили – Русия“, каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1222 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гого

2014.03.04 | 00:14

3
До сега избирателите бяхме лоши стопани,нехаехме за депутатския контрол.Вместо да работят за благото на народа те се ограничиха само върху "личното" си благоденствие.След последните избори болшинството от избирателите осъзнаха,че не искат да бъдат повече манипулирани и им потърсиха сметка с протестите.Просто това е пътя за постигане на работещата демокрация.Нищо даром не идва.Няма месии,трябва си контрол.На предизборните обещания трябва да им се търси сметка дали се изпълняват.

2014.03.03 | 23:37

2
Сложих ти минус,защото не това е начинът с убийства.А тоя синковец беше казал в друго интервю,че съжалява за убийството,но след няколко дена това не му попречи пак да каже,че пак ще я убие.НО г-н Пенчев е прав за разделението и не са виновни само политиците.Ние също с нашите разделени гласове,кой избираме,кой не харесваме,кой ни излъгал и ще продължава.
гневен българин

2014.03.03 | 23:37

1
Обудсмане, прав си и те харесвам. Но чак сега ли го забеляза, бе човеко ??? Та тези айдуци разделят държавата и хората вече повече от 20 години. Обудсмане, вчера гледах за един човек, беше застрелял на улицата една банкерка в Бургас. Та си мислих, дали щеше да е по-добре вместо тази банкерка, да беше разстрелял няколко продажни политици ? Така и така ще лежи в затвора, поне да беше извършил едно голямо ..МНОГО ГОЛЯМО добро дело....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини