Спасиха мъж, увиснал на бесилото

  • 13 февруари 2014 09:21

  • 1977
  • 1
Спасиха мъж, увиснал на бесилото
©

47-годишен мъж от Хаджидимово беше спасен, след като направи опит да се обеси, съобщи struma.com.

Случката се разиграла във вторник следобед. Самоубиецът сам направил примката си и я закачил в постройка в непосредствена близост до дома му. За щастие опитът му да се отърве от живота бързо бил осуетен от негови близки.

Забелязали, че мъжа го няма, те се усъмнили и тръгнали да го търсят. Не след дълго го видели как си надява примката и хукнали да го спасяват. Роднините на самоубиеца веднага извикали полиция.

47-годишният мъж оставил и предсмъртно писмо, в което обяснявал мотивите си за крайната крачка.

Екип медици го е консултирал, но не се наложило настаняване в болница.

Междувременно още едно самоубийство разтърси района на Дупница. Във вторник 70-годишен мъж е намерен обесен в селскостопанския двор на дома му. Близките на бившия миньор, които са го намерили, не са открили предсмъртно писмо. Познати на фамилията обаче предполагат, че имотни спорове и семейни драми са го подтикнали да вземе крайното решение.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1977 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Здравей животе

2014.02.17 | 09:32

1
Много поздрави на ГОСПОДИН ТЮТЮЛКОВ от Хаджидимово и той е на 47 години. Момчета живота е пред вас,обичай те живота. Той е борба. Не прекалявайте с алкохола.Оставете цигарите. Бъдете БЪЛГАРИ,има за бесене,но те са в София. Разбира се има из цяла България,но е нужно да бъдат осъдени.

Добави коментар

Водещи новини