Стефан Данаилов се завръща на сцената

  • 12 февруари 2014 17:00

  • 1435
  • 2
Стефан Данаилов се завръща на сцената
©

Големият актьор Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в се завръща на сцената с нов спектакъл в средата на март, обясниха от НАТФИЗ „Кр. Сарафов", пише  „България днес".

„Ламбо е доволен, че лечението му продължава успешно и след като се върне от Париж, а това ще стане в средата на март, започват с учениците от класа му нова Шекспирова постановка", обяснява приближена до племенницата на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в - Росица Обрешкова, актриса. „В началото на март Стефан ще отиде в „Питие Салпетриеър", за да си направи отново изследвания, които да го уверят, че нещата вървят към подобрение", сподели и сестрата на Ламбо - Росица.

Според нея депутатът се чувствал изключително предаден от бившия си колега Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, когото многократно предлагал за висши постове в партията. „Но така е в живота, Стефан кой ли не го предаде в какви ли не моменти. Важното е да е здрав", споделя близката до Ламбо.

Последвайте канала на

1435 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Lotus

2014.02.12 | 22:11

2
С теб сме Ламбо, само напред!!!
+

2014.02.12 | 19:32

1
Очаквайте скоро и Митко БОМБАТА !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини