Правозащиитници алармираха ЕС за Волен Сидеров

  • 10 януари 2014 16:39

  • 1736
  • 7
Правозащиитници алармираха ЕС за Волен Сидеров
©

Европейският парламент и Комисарят по човешките права на Съвета на Европа са алармирани за грубото нарушаване на правата и свободите на европейски граждани от български депутати, съобщи Европейското общество за защита на правата на човека - България (ADHR-BG).

В декларация Европейската асоциация за защита на човешките права изразява (www.AEDH.eu) възмущение от арогантното поведение на група депутати, начело с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, на 6 януари в самолета и на летището във Варна, но още повече от последвалите неадекватни за европейски политици действия. Европейското общество за защита на правата на човека - България (ADHR-BG), член на Европейската асоциация за защита на правата на човека (AEDH), състави обща декларация на ADHR-BG и AEDH, в която се осъжда поведението на участвалите в инцидента и следи от близо последвалите действия на следствието и прокуратурата, но още повече на останалите народни  представители.

Европейското общество за защита на правата на човека - България (ADHR-BG) е НПО, основана през 2009 г. Тя работи много активно с организации от всички страни на ЕС и Норвегия. Европейската асоциация за защита на правата на човека (AEDH) e организация на НПО от всички страни на ЕС. Основни дейности пред последните години бяха защита на личните данни - с принос в европейското законодателство, защита на бежанците - на законодателно европейско ниво и в отделните страни, анализ на икономическите и социалните права в ЕС и сътрудничество с различни европейски институции за по-добрата им защита. Фокусът на дейността в момента са изборите за ЕП, а в по-дългосрочен план всички останали теми - защита на гражданите и пребиваващите в ЕС, интеграция на ромите и т.н. 

Последвайте канала на

БТА
1736 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
тояга

2014.01.11 | 12:41

3
проклети са всички лъжесвидетели , не ги ли е страх с тия пари за лъжите дето взимат да хранят децата си - с грешни пари- Господ да им е на помощ, сега са заслепени от парите, и не виждат каква лавина се задава зад гърба им!Да живее Волен!!!!

2014.01.11 | 12:42

7
Да живей! Да живей! Аз съм Наполеон - но Волен е по-як от мен. По-силен, по-гласовит, по-точен. Цели келнерите с тапи от 5 метра - стюардесите с храна от 6 - а френските библиотекарки само как им скача............ Мъжага е той - като всички от Карлуково.
Aтакист

2014.01.11 | 12:42

6
Малко безплатна реклама е винаги добре дошла.

2014.01.11 | 12:42

5
АТАКА -волен ,тия който не можаха да съберат и 100 човека в София .ДО година са в историята
111

2014.01.11 | 12:41

4
За съжаление в България започне ли да се случва нещо хубаво, веднага му намират цаката и го потулват. Това е то България.

2014.01.11 | 12:41

2
Как пък така съвсем случайно прескочи Станишев бе другарю?Е от три километра ти свети червения боздугански задник!
БОЗДУГАН

2014.01.11 | 12:41

1
А бе тикви прости ,Костов , Софиянски , Масларова , Лупи , Доган , Шулева , Милен Велчев ,Тиквата Борисов , Цецо и други боклуци на свобода , а ВОЛЕН в затвора ?????? Бах ти правосъдието ???? АЛОУУУУУУУУ !!!!!!!! НЕНОРМАЛНИЦИ , ДОЛНА ИЗМЕТ !!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини