Протестиращите поискаха оставката на Миков

  • 08 януари 2014 20:39

  • 1392
  • 4
Протестиращите поискаха оставката на Миков
©

Протест срещу правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 се проведе и тази вечер в столицата.

Протестното шествие премина по традиционния си маршрут от Министерски съвет до сградата на Народното събрание. Протестиращите блокираха за кратко движението по бул. „Цар Освободител” и по бул. „Васил Левски” до Ректората. Протестиращите поискаха и оставката на председателя на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, заради това, че е дал 2 седмици на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да реши дали да се откаже от депутатския имунитет. Главния прокурор поиска депутатски имунитет на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заради извършените от него на летището във Варна непристойни действия. В района имаше засилено полицейско присъствие.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1392 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.01.09 | 18:57

4
sram pozor za vsicki baldari zahto dopusnxme tezi da ni upravliavat
AJ4A

2014.01.09 | 12:35

1
Не сме допуснали , а сами сме си избрали такива управници!!!! харесват СПУСНАТИТЕ НИ ОТГОРЕ КАНДИДАТИ, просто НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ!!!! Въпросът Ви трябва да е ДО КОГА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ САМО И САМО ЗА ДА УПРАЖНИМ НЯКАКВО НАШЕ ПРАВО - ПРАВОТО НИ ДА ИЗБИРАМЕ ИЗМЕЖДУ ПОДБРАНИТЕ ОТ ДРУГ КАНДИДАТИ, КОИТО НЕ ПОЗНАВАМЕ!!!!

2014.01.09 | 18:57

3
ЦЯЛОТО БСП ДА СИ ХОДИ! ТОВА НЕ Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ!
цветан каменов

2014.01.09 | 12:35

2
тройната коалиция всички заедно.kakъвто народа такива и управниците

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини