Таксиджиите в Пловдив имат готовност за протест

  • 03 януари 2014 14:18

  • 677
  • 0
Таксиджиите в Пловдив имат готовност за протест
© Булфото

Таксиметровите шофьори в Пловдив имат готовност да излязат на протест отново, ако обещанията за промени в Закона за таксиметровите превози, не бъдат изпълнени до месец февруари. Това каза в Георги Ряпов, председател Асоциацията за защита на превозвачите и шофьорите на таксита в Пловдив.

По думите му, Народното събрание трябва да вземе решение за промяна в Закона, който включва увеличаване на лиценза на автомобилите до 15 години, отмяна на лансирана идея водачите да преминават през психотест всяка година и други до края на месец януари, иначе превозвачите са готови отново да протестират. Много хора от бранша ме питат, кога ще се въведат промените, тъй като от това зависи дали ще остана безработни, каза още Ряпов.

Според него таксиметровите шофьори от по-големите градове държат връзка по между си и обсъждат бъдещи действия. Надяваме се да не се стига отново до протести и нещата през новата година да се променят за добро, каза още Георги Ряпов. При първия протест казах, че той не е политически, но ако останем излъгани той ще стане такъв, каза още Ряпов, информира Фокус.

Последвайте канала на

677 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини