Бат Сали: В Самоков не е имало частно енерго (видео)

  • 04 ноември 2013 08:54

  • 3784
  • 6
Бат Сали: В Самоков не е имало частно енерго (видео)
©

Изненадан съм от решението на г-н Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. Няма напрежение и пререкания между него и ръководството на партията. Пак повтарям, че съм много изненадан. Разговарях с колеги от ДПС и те също бяха много учудени. Не съм звънял на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, защото нямам практиката да безпокоя председателя на партията. Според мен решението на г-н Бисеров е лично.

Това каза депутатът от ДПС Александър Методиев, известен като Бат Сали, пред камерите на Нова телевизия. Той говори и по темата за незаконното прикачване на цигани към електрическата мрежа в Самоков. Държавата е виновна това да се допусне. Органите не са си свършили работата. Има разследващи органи, които трябва да проучат случая и да кажат дали е имало кражба на ток. В Самоков няма частно енерго. Хората не са закачили незаконно там. Не е луд този дето яде баницата. Хората не са си плащали на Пиже и Сашко, заяви Методиев. Моята цел е да обновя махалата в Самоков. Поставял съм много често този въпрос пред общинския съвет. Въпросът за образованието и ценза на гражданите там е сериозен. Проведохме разговори с ръководството на ЧЕЗ и те обещаха, че до май догодина ще бъде изградена електрическа мрежа и всички жители на махалата вече ще имат свой електромер. По този начин няма да възникват повече такива проблеми, завърши Бат Сали. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3784 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.11.04 | 23:36

6
ЦИГАНИН-(ДЕПУТАТ) ДО ТАМ СМЕ Я ДОКАРАЛИ С ТИЯ 240 МУШЕНИЦИ ОСТАВКАААААААААААА

2013.11.04 | 19:18

5
Тъпкача на долен

2013.11.04 | 18:16

4
ЦИГАНИНА СИ ОСТАВА ЦИГАНИН !!
ass

2013.11.04 | 15:04

3
a az sum ot mars...

2013.11.04 | 15:03

2
Точно така.Енерго не е имало,обаче ток е имало........
срам

2013.11.04 | 15:03

1
от репортажа който видях не ми се видяха чак толкова бедни тия цигани даже някои от тях развиват собствен бизнес. бат сали е прав в едно че държавата е виновна да виновна е че си затваря очите когато стане въпрос за събиране на данъци и такси . това е твърдият платен електорат на нашите политици. по време на избори се правят далавери а както всички знаят циганите си падат по далаверите затова на времето хитлер ги правише на сапун.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини