Генка Шикерова изпоти с кръстосан разпит шефа на студентските съвети

  • 04 ноември 2013 08:38

  • 2866
  • 7
Генка Шикерова изпоти с кръстосан разпит шефа на студентските съвети
©

Ние сме сред студентите ежедневно. Това заяви пред БТВ председателят на Националното представителство на студентските съвети Ангел Георгиев. Бъдещи висшисти има в цялата страна, ние обикаляме постоянно.

Генка Шикерова обаче контраатакува и го попита кога най-накрая ще пристигне в студиото, но без Христо Стоичков. Георгиев стана популярен след събирането в зала Арена Армеец, където се опитаха да направят движение преди парламентарните избори и поканиха легендата на българския футбол да стане лице на движението.

Къде се намирате сега, попита тя. Няма значение къде съм в момента, важното е че не спираме да говорим, отговори Георгиев. Днес къде ще бъдете, продължи да пита Шикерова. В страната, отговори мъгляво Георгиев. Днес ще се срещате ли с някого, продължи с разпита по телефона водещата. Не, днес смятам да пътувам, каза Георгиев. На въпрос как ще коментира слуховете, че зад неговата позиция се крие политически ангажименти, той отговори с въпрос – къде виждате подобни ангажименти.

Последвайте канала на

Novini.bg
2866 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.11.04 | 20:16

7
Както и преди съм писал и казвал ръководството на всички студентски съвети независимо в кои Университети се избира и налага или от ректорите или от главните секретари.Дал съм за пример ТУ-София където като се започне от ректора М. Христов и главния секретар В.Димитров всички са агенти,сътрудници и доносници на ДС.Как очаквате хората които са на хранилка при тях и получават подчертавам огромни суми да се изправят и тръгнат срещу тях.НИКОГА. Така че от днешното предаване отново ясно си пролича кой зад кой стои.Хора събудете се.Студентските съвети са една маша в ръцете на управляващите университетите.
ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИЦИ

2013.11.04 | 13:33

4
Студентите имали политически искания. Ами естествено бе тъпаци. Защо да нямат политически искания? Пълнолетни граждани на Р Българи. Значи Станишев, Орешарски,Местан, Доган,Сидеров,Пеевски и ред други идиоти могат да имат политически искания ,а младите хора не могат. Брех май... ви тъпа и престъпниците. Значи тези провалени политици могат да имат превилегията да крадат,да разсипват държавата , а младите непокварени студенти не могат поне и мнение да имат. Платени били. Е защо? Защото мнението им се различава от мнението на престъпниците Орешарски,Станишев,Местан,Доган,Сидеров..... и подобни. Не сте ли нагли и отвратителни престъпници Другари политици? ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ИДИОТИ МРЪСНИ. Ето затова трябва не стачки ,а РЕВОЛЮЦИЯ подплатена с нещо по твърдо. ДА, революция ,защото си имаме работа с нагли идиоти. ТРЯБВА ДА ЯДЕТЕ ДЪРВОТО ПРЕСТЪПНИЦИ ТАКИВА. ОСТАВКА ИЗРОДИ !

2013.11.04 | 15:21

6
Забравяш бате Бойко и Цецко, но иначе си прав. Нормално е да имат конкретни искания. Факт е обаче, че голяма част от настоящите протести са платени.

2013.11.04 | 15:21

5
Платени или не,нека младите да протестират,но навън,да не пречат на лекциите.И НЕ Е ЛОШО ДА ИМАТ МНЕНИЯ,ИСКАНИЯ.Приличат ли на Комсомолски кадри не зная,но явно не могат без този Съвет.Да си опичат акъла.

2013.11.04 | 13:33

3
Понеже отворихте дума за Техническия университет ще ви кажа,че при нас годишните пари отпускани за Студентския съвет стигат за годишната издръжка на един средно голям факултет.Всеки сам да си прави изводите.Къде и как се изразходват тези огромни суми и от Кой не е ясно. Само ще ви кажа каква голяма роля има студентския съвет. На последните ректорски избори с техните гласове сегашния ректор спечели след белотаж. Вие как мислите дали по някакъв начин ще им се отблагодари? Студентските съвети обслужват силните на деня.

2013.11.04 | 12:18

1
Парите за съветите са фиксиран процент от бюджета на държавния университет - така иска държавата. А че са доста е вярно и че тези съвети са като бившите комсомолски също е вярно. И че студентите не се интересуват от съветите и че при избора им залата е полупразна е вярно. За съжаление.
анонимен

2013.11.04 | 13:33

2
никъде не чух какво е мнението на протестиращите студенти за това което се случва в центъра на София във връзка с нелегалните имигранти, момичето което е пострадало все пак е тяхна колежка. Въпросът е все пак за националната сигурност или политическите им възгледи се ограничават с виковете "оставка". И защо този назряващ въпрос въобще не се третира при тях. И след това казвайте че са политически зрели хора а не повтарят като папагали нещо на което сме свидетели 5 месеца

Добави коментар

Водещи новини