Главният прокурор на Бавария е на посещение у нас

  • 23 септември 2013 09:22

  • 614
  • 0
Главният прокурор на Бавария е на посещение у нас
© Булфото

Главният прокурор на провинция Бавария д-р Кристоф Щрьоц пристига на официално посещение днес. Д-р Щрьоц е в страната ни по покана на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, съобщават от пресслужбата на прокуратурата.

Основна тема на двустранните разговори в прокуратурата ще бъде позицията на двете страни по създаването и бъдещото функциониране на Европейска прокуратура. Тази тема е особено актуална и след публикуването на 17 юли тази година на пакет от предложения от Европейската комисия до Европейския парламент, за съответни регламенти.

Ще бъде обсъдено и сътрудничеството между баварската и българската прокуратури.

Програмата на посещението за деня включва също срещи с вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, с вицепремиера и министър на правосъдието Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова, както и с председателя на ДАНС Владимир Писанчев.

На 24 септември д-р Щрьоц ще бъде приет от вицепрезидента Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

 

Последвайте канала на

614 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини