Великобритания забранява на българка да вижда дъщеря си вече месец

  • 09 септември 2013 07:35

  • 2488
  • 0
Великобритания забранява на българка да вижда дъщеря си вече месец
©

Елисавета Попова, която е на път да загуби детето си заради съпруга си във Великобритания не е виждала дъщеричката си от осми август. Това заяви майката пред БТВ.

„Експертите от общината са излезли с мнение, че аз мога да се върна при бившия си съпруг и затова има риск детето да остане при мен. Сега единственият начин е да направа ново изследване, в което да се докаже, че никога повече няма да се върна при съпруга си. Всичко между нас е приключило, няма никаква вероятност да се съберем“, каза Елисавета.

Тя обаче не крие притеснението си, че вече е получила писмо с финален контакт с дъщеря си. Видяла я е за последно преди един месец за час и половина. Това обаче е началото на финализирането на процедурата за осиновяване. Оттогава до днес тя няма право да я вижда нито да я доближава.

Никога не съм наранила или изложила на опасност детето си, казва Елисавета. Дъщеря й Меган, която е на 1 година е при социалните служби. Жената има право да вижда бебето веднъж на 4 седмици. Елисавета и мъжът й се разделили, защото тя го хванала да гледа порно с деца в интернет. Жената споделила случилото се с акушерка, която на свой ред алармирала социалните. Те казали на Елисавета да не се вижда с мъжа си. По думите ѝ обаче, той я изнудил да се видят, заплашил дори със самоубийство. После в съда мъжът казал, че тя дошла да го навести по собствено желание.

Последвайте канала на

Novini.bg
2488 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини