Кметълът обяви песните от новогодишната програма в Каварна

  • 05 септември 2013 14:25

  • 1701
  • 0
Кметълът обяви песните от новогодишната програма в Каварна
© Булфото

Готов е списъкът на рок песните за новогодишната програма на площада в града. Това съобщи кметът на Каварна Цонко Цонев.

Бе обявено предварително, че специален гост в празничната вечер ще бъде бившият вокалист на групата „Джудас Прийст” (от английски „Judas Priest”) Тим „Рипър” Оуенс, който е сегашен вокалист на групата на Рони Джеймс Дио „ДИО Дисайплс” (от английски „DIO Disciples”). Новото е, че само преди дни музикантът е изпратил списъкът с песните, които група Б.Т.Р. ще свирят и Тим „Рипър” Оуенс ще изпълни на площада в Каварна в Новогодишната нощ.

„Това ще са само парчета на „Джудас Прийст” и Рони Джеймс Дио, като това ще бъде между 11,00 часа и 12 без 2-3 минути, т.е. имаме вече плейлиста, всичко, което ще се свири. Б.Т.Р. ще бъдат от 10,00 до 11,00 с техните песни и след това ще имаме посрещане на Новата година с Тим „Рипър” Оуенс. Това вече е окончателното, списъкът е тука, песните се репетират и върви под пълна пара подготовката за 31 декември. Както винаги Хеви метъл – Нова година в Каварна”, каза кметът Цонко Цонев. Той посочи също, че ще продължи идеята млади български рок групи да имат възможността да свирят на една сцена с утвърдени в световния музикален свят имена. Става дума за Джулай морнинг в Камен бряг. По думите на Цонко Цонев следващата година в нощта срещу първи юли отново концертът ще започне в полунощ и ще бъдат поканени 4-5 музикални групи, съставени от съвсем млади таланти, които ще могат да представят пред феновете си своята продукция.

Последвайте канала на

1701 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини