Проф. Мариана Георгиева: Няма ДПС назначения в Министерството на спорта

  • 27 август 2013 08:09

  • 3242
  • 4
Проф. Мариана Георгиева: Няма ДПС назначения в Министерството на спорта
©

"В никакъв случай държавата не е мащеха на българските спортисти. Държавата се грижи за спорта",  каза в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия проф. Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта, министър на младежта и спорта.

Правим всичко възможно да водим политика, която да подпомага развитието на българския спорт, заяви проф. Георгиева. Тя увери, че се работи в посока да има повече пари за спорта. Пример за това е, че ще се отделят повече пари от постъпленията в тотото.

"Парите, които ще се отделят за спорт са и за спортните училища. Трябва да се облагородят спортните съоръжения в училищата", заяви проф. Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта. Тя призна, че скоро не е влизала в училищен спортен салон.

Относно това дали има чистка, проф. Георгиева отрече сменените ръководства на търговските дружества към Министерството на спорта да са политическа чистка. "Не съм правила чистка. Смененото ръководство на Българския спортен тотализатор е начин да се промени политиката", каза тя. По думите й, целта е дружествата да имат нов по - добър мениджмънт.

"Няма ДПС назначения в Министерството на младежта и спорта. Това е категорично", заяви още проф. Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта

Последвайте канала на

Десислава Станева
3242 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
dekanat

2013.12.10 | 14:38

4
АЗ ПИТАМ КАК Е ВЗЕЛА ПРОФЕСОРСКАТА ТИТЛА И ЗА КАКВО-ЕМИ САМАТА ТЯ Е ОТ КВОТАТА НА ДПС-КАКВО Е РАБОТЕЛА ПРЕДИ И КЪДЕ-ДА НЕНИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ-ЛИЖЕ ГАЗА СЪШТАТА НА ДОГАН-ТОВА СА ХОРА ЛЪЖСИ КАТО НЕЯ СВЕТАРКИ-ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ЖИВОТА-СМЕНЯВАТ-ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ С ТУРСИ И ДРУГАРИ-ДА СЕ УКОПИРАТ-ЗАТОВА САМО-ЗАТВОР И ВСИЧКИ МЕТЛА ДО ДНИ-
секретарка

2013.12.10 | 14:38

3
тази неспортиска идва от сараите на доган-какво се прави на луда-от кога разбира от спорт-тъпа е като к-р
Roger

2013.12.10 | 14:38

2
KAK DA NIAMA MA TI NALI SI NAZNA4ENA OT BSP POD RUKOVODSTVOTO i ZAPOVEDTA NA SOKOLA DOGAN !!!
спорт

2013.12.10 | 14:37

1
За съжаление госпожата наистина няма елементарна спортна култура, да не говорим за административен опит, което ще доведе до тотален срив в спорта, но това е основната цел на ДПС. Що се отнася, че "няма ДПС назначения в Министерството на младежта и спорт" е лъжа. "Министърът" (не случайно са сложени кавичките) води политика на чист реваншизъм. Може да се направи справка колко кадърни служители са уволнени или принудени да си подадат молбите за напускане. За парламентарен секретар е назначен неопитен юрист (може да се види CV-то на сайта), който е от редиците на ДПС... новоназначените - също.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини