"Майки срещу дрогата" търсят доброволци

  • 22 август 2013 16:49

  • 791
  • 0
"Майки срещу дрогата" търсят доброволци
© Булфото

„Майки срещу дрогата“ разширява дейността си, като има за цел да създаде свои клонове в Бургас, Сливен и Ловеч, съобщиха от сдружението. В момента се търсят доброволци, които да се включат в проект за подпомагане на родителските групи в тези градове. Той е на стойност 5 хил. евро и трябва да бъде реализиран до 7 февруари 2014г. Парите ще бъдат осигурени от Норвежкия финансов механизъм.

Сдружението търси партньори в лицето на различни социални работници, юристи и лекари. Идеята е всички, които имат нужда от съдействие да знаят, че има специалисти, които могат да им помогнат при разрешаването на конкретни казуси.

До пролетта на следващата година „Майки срещу дрогата“ ще отворят 3 нови клона в Бургас, Сливен и Ловеч, с което в националната мрежа вече ще действат общо 13 центъра в помощ на наркозависими и техните семейства. Изборът на градовете е резултат от необходимостта и заявения интерес от страна на хората с подобни проблеми.

Групата в Пловдив се събира всеки четвъртък в 18.00 ч. и е отворена за всеки, който реши да я посети. В сградата на ул.“Арда“ 9-А се помещава и клуб на анонимните алкохолици, който се събира всяка събота.

Последвайте канала на

791 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини