ОДМВР-Перник с нов директор

  • 09 август 2013 18:05

  • 2040
  • 0
ОДМВР-Перник с нов директор
©

Областната дирекция на МВР в Перник е с нов директор, съобщи регионалният говорител на МВР в Перник Венцислав Алексов.

Със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола от 6 август, временно, за срок от една година, на длъжността е назначен гл. инспектор Георги Бонев. Със заповед на министър Йовчев също от 6 август, досегашният директор-комисар Валентин Димитров е назначен в резерва на МВР по неразпределените щатни бройки.

Днес заместник-директорът на Главна дирекция "Национална полиция" старши комисар Константин Димитров е представил Георги Бонев пред състава на дирекцията.

Главен инспектор Бонев работи в системата на МВР от 1987 г. Заемал е последователно всички длъжности в Криминална полиция до началник на сектор в Областната дирекция на МВР. Бил е временно изпълняващ длъжността началник на Второ РУП в ОДМВР- Перник, а през 2010 г. е назначен на поста и с постоянна заповед. През месец октомври 2012 г. е заел длъжността "разследващ полицай" в отдел "Досъдебно производство" при ОДМВР-Перник.

През годините е награждаван многократно за постигнати високи професионални резултати от ръководството на МВР и от директора на областната дирекция.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2040 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини