Едвин Сугарев отново протестира пред МС

  • 01 август 2013 19:53

  • 2207
  • 18
Едвин Сугарев отново протестира пред МС
©

Едвин Сугарев се включи в протеста пред Министерски съвет. Поетът е почти напълно възстановен след 22-дневната гладна стачка, заради която лежа в болница.

Инициативата #ДАНСwithme събира хората, недоволни от правителството на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 за 49-ти пореден ден."Вече съм във форма. В първия ден, в който се почувствах добре, дойдох да подкрепя хората", похвали се пред камерата на Канал 3 Сугарев, който се смеси с хората на площад "Независимост".

Протестиращите се събраха за 49-та поредна вечер пред Министерски съвет с искане за оставка на правителството и предсрочни избори. Участниците в протеста и тази вечер развяват български знамена и са издигнали различни лозунги с послания за оставка на правителството.

Последвайте канала на

2207 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2013.08.02 | 10:58

18
Do vsi4ki komentirali - kak ne Vi e sram, opljuvate vsi4ko i vsi4ki. Pasmina koqto zavinagi 6te si ostane v kalta, moralno i materialno

2013.08.02 | 08:18

9
От какво пък точно трябва да ме е срам???Че казвам нещата с истинските им имена и че съм обективен??Че не се оставаям на противни анти-българи да ме манипулират?? Без тия номерца на дребно !!! НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ!!!

2013.08.02 | 10:58

17
ВОЛЕН е най-големият политик в момента ! Никой от останалите не може да му се опре ! Изрита ГЕРБ от властта !Увеличи значението на АТАКА !
психотерапевт

2013.08.02 | 10:58

16
ИМА ли някой които му вярва на този психопат много не се различава от боко тиквата
мариела

2013.08.02 | 10:53

15
Ей , на този олигофрен мястото му е на 4 -ти километър. няма ли кой да го съпроводи.
Бойколизач

2013.08.02 | 10:52

14
Сугарев как можа да легнеш в краката на мутиралия комунист Борисов?

2013.08.02 | 10:52

13
На тоя като му видя шизофренния поглед и ми става зле
По ефектно

2013.08.02 | 10:52

11
Плати ли си сметката в болницата, или за наша сметка те "захранваха" след лечебното ти гладуване? Ако истински протестираш запали се и скочи от 8 етаж. Предварително уведоми медиите.

2013.08.02 | 10:52

12
заради такива идиоти, източващи здравната каса, нормален болен не може в болница да влезе

2013.08.02 | 08:18

10
ХИЛЯДИ ХОРА ПРОТЕСТИРАТ. СУГАРЕВ С КАКВО Е ПО-ДОБЪР? БЪДЕТЕ ЧОВЕЦИ! НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИДОЛИ, НЕ ИМ СЕ КЛАНЯЙТЕ И НЕ ИМ СЕ МОЛЕТЕ!

2013.08.02 | 08:17

8
Бях се зарекла да не пиша за Едвин Сугарев. Един пост на Елена Кодинова във Фейсбук обаче ме провокира. И тя, като мен, се подразнила, че рупорите на „интелигентните протестиращи” – най-мощните телевизии, непрекъснато ни облъчваха с печален тон какво е състоянието на Едвин Сугарев, как бил приет в реанимация, как четири от децата му започнали да гладуват … Лекари даваха упоителни обяснения какво точно му вливали, как бил вън от опасност, а той от болничната си стая призовавал протестите да не спират. Един варненски хистесярал журналист преди няколко дни пък в зловещо умопомрачение написа мортална дописка – „Орешарски, моли се Едвин да не умре…” Същият дописник иначе се скъсва да се кръсти като вярващ християнин. Поредната гладна стачка на Едвин Сугарев е чист самоубийствен негов личен избор. Ако някой трябва да се произнася по акта на самоубийството, това са психолозите и психиатрите. В това да избереш показно да се самоунищожаваш винаги има огромна доза изнудване – или ще стане на моята, или ще умра. А когато умра, апликирайки си каквато и да е кауза, името ми ще се носи като легенда… Когато вярваш в Бог и си християнин, за което изобщо не е задължително да си строго религиозен, ЗНАЕШ, че самоубийството е натрупване на дълбока вътрешна агресия в душата, която не винаги личи отвън. Вътрешната агресия е отказ на приемане на ситуацията, отказ да се справиш с нея, високомерие, което изяжда душата, защото не провиждаш, че дори и „злото” има неслучайната си божия промисъл. Български миньори загинаха, докато ИСКАХА да живеят. В реда на новините обаче те минаха зад „саможертвата” на Едвин Сугарев. „Ще стигна докрай и ако правителството не си подаде оставката ще ми носите карамфили…” – това бе посланието на Сугарев. Чисто изнудване, в което няма и грам християнстство, нито Божия вяра. Ние трябва да се чувстваме виновни, ние трябва да клеймим някого, че е виновен за нечия смърт, ние трябва да пометем която и да е власт, защото някой решил да умира показно. Има нещо истински налудничаво във всичко това. Искрено вярващият човек се бори за истината дори и в смирението си. И когато реши да се самоубива, той окончателно е скъсал връзката си с Бог. Защото всяко изпитание е знак и път на душата, а отказа да вървиш по тази стръмна пътека, е закостенялостта да си в сърцето си диктатор – искам по моята воля, а не по Божията, и всички да се съобразяват с мен. И ако не го направят – ще ги накажа със смъртта си. Не натрапвайте „героя” Едвин Сугарев. Бог го няма там
EVREIN

2013.08.02 | 08:16

7
Как не пукна ама :))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини